Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Dekvuldoppen

   Boottotaal heeft dekvuldoppen voor brandstof, water en vuilwater. Ben je van plan een tankdop te vervangen, of zoek je een nieuwe dekvuldop? Bij ons ben je aan het juiste adres.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   52 Producten

   Dekvuldoppen

   Boottotaal heeft alles in huis voor een volledige en betrouwbare dekuitrusting voor op de boot. Tot in het kleinste detail bieden we je kwaliteit voor aan boord, zodat je zorgeloos kunt genieten van een tocht op het water. Daar horen onder andere goed gevulde tanks bij. En op elke tank een goede dop! 


   Verschillende dekvuldoppen

   Dekvuldoppen komen in verschillende soorten en maten. Bedenk ten eerste voor welke tank je een dekvuldop zoekt. Voor drinkwater, benzine en/of diesel of vuilwater? Sommige materialen zijn namelijk beter geschikt voor de een of de andere vloeistof. Bijvoorbeeld:

   ·       Een RVS of bronzen dekvuldop wordt vaak gebruikt voor water en diesel.
   ·       Kunststof dekvuldoppen zijn vrij universeel en passen bij elke tank.
   ·       Messing dekvuldoppen zijn goed geschikt voor vuilwater.


   Ten tweede is het formaat van de opening van de slang (de slangaansluiting) en de diepte van belang. Hoeveel millimeter doorsnede en hoeveel millimeter diepte heeft je tank nodig? Als dat allemaal duidelijk is, bekijkt je alle verschillende formaten en materialen in het assortiment van Boottotaal.


   Handige dekvuldoppen 

   De meeste dekvuldoppen bij Boottotaal hebben een handig opschrift met ‘water’, ‘diesel’, ‘gas’, ‘waste’ of ‘fuel’. Zo voorkom je het verkeerd bijvullen van een van de tanks. Een vuldop inclusief slot is ook geen gek idee. Het gebeurt helaas regelmatig: diefstal van brandstof op boten die liggen aangemeerd. Met een slot op de dekvuldop kunt je met een gerust hart je boot achterlaten.

   Helemaal handig! Deze nylon dekvuldop wordt geleverd met vier verschillende kleuren en zes naamlabels. Hiermee kan er niets meer mis gaan!


   Meer bootaccessoires

   Ben je naast een goede dekvuldop ook nog op zoek naar een geschikte tank? Boottotaal heeft voor elke nodige vloeistof aan boord een geschikt exemplaar. Bekijk hier alle tanks en toebehoren. Van een stevige watertank tot tankontluchter en van slang tot niveauzender; Boottotaal heeft het allemaal.