Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je goed uitgerust het water op!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  GPS tracker boot

  Nooit meer uw favoriete plekjes vergeten met behulp van de GPS van Boottotaal. Wij zijn de meest complete webshop van en voor watersportliefhebbers. Boottotaal heeft ruim 40.000 watersportartikelen in ons assortiment, waaronder GPS systemen boot. Met de STRIKER 4 Fishfinder met GPS lokaliseert u vis sneller dan ooit. Ook kunt u uw favoriete viss... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  41 Producten
  Haswing Cayman B55 GPS

  Haswing Cayman B55 GPS

  Boegmotor met GPS van Haswing. Mogelijkheid voor...
  999,-

  GPS tracker boot

  Nooit meer uw favoriete plekjes vergeten met behulp van de GPS van Boottotaal. Wij zijn de meest complete webshop van en voor watersportliefhebbers. Boottotaal heeft ruim 40.000 watersportartikelen in ons assortiment, waaronder GPS systemen boot. Met de STRIKER 4 Fishfinder met GPS lokaliseert u vis sneller dan ooit. Ook kunt u uw favoriete visstekken, aanlegsteigers en ligplaatsen markeren, zodat u ze later eenvoudig terug kan vinden. De STRIKER 4 Fishfinder met GPS is geproduceerd door Garmin, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteitsproducten. Kortom, op Boottotaal vindt u de beste gps navigatie boot voor uw avonturen.

  Boot gps tracker met GPS

  De gebruiksvriendelijke Garmin Fishfinder GPS heeft een 3,5-inch kleurenscherm, met een ingebouwde en ultragevoelige GPS-ontvanger. Hiermee kunt u heldere en gedetailleerde beelden ontvangen van vis en structuren. In tegenstelling tot gewone fishfinders bevat deze GPS een hypergevoelige ontvanger, waardoor u uw positie op het water snel en nauwkeurig kunt bepalen. Bovendien kunt u ook ligplaatsen, aanlegsteigers en andere locaties op het water markeren. U volgt de aangegeven route gewoon het GPS scherm, om er op elk moment naartoe te varen.

  Gps systeem boot Garmin

  Door deze uitstekende GPS ontvanger kunt u uw positie ten opzichte van de via-punten zien, die u hebt gemarkeerd. U kunt de via-puntenkaart gebruiken om locaties van takkenbossen, boomstronken en ligplaatsen weer te geven, te markeren en naartoe te navigeren. De via-puntenkaart is ook handig om uw weg weer terug te vinden naar de aanlegsteiger. Tot slot kun je met het GPS systeem uw snelheid van de boot zien. Daarmee controleert u of u de juiste vaarsnelheid houdt op plekken waar een snelheidslimiet geldt. Ook kunt u daarmee bepalen of u uw vislijn op de juiste snelheid sleept voor het aas en voor een bepaalde vissoort.

  Boot gps tracker

  Wilt u nooit meer uw favoriete visstekjes vergeten? En een uitstekend hulpmiddel voor bij het vissen? Dan is het GPS systeem van Garmin echt iets voor u! Deze kunt u eenvoudig bij Boottotaal bestellen. Ligt uw bestelwaarde boven €99,-? Dan verzenden wij uw levering gratis. Door ons grote assortiment met meer dan 40.000 watersportartikelen hebben wij bijna alle producten direct uit voorraad leverbaar. Voldoet het product toch niet helemaal aan uw verwachtingen? Geen probleem. U kunt deze dan eenvoudig bij ons ruilen of retourneren.

  Koop uw GPS boot bij Boottotaal

  Heeft u nog vragen over uw GPS boot, levering of iets anders? Onze specialistische medewerkers helpen u graag verder. Neem contact met ons op via 0418 – 51 40 18 of vul ons contactformulier in. Samen komen wij er uit!