Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Anodes schroefbaar

   De schroefbare anodes kunnen worden geschroefd op de rop van het schip. Veel schepen hebben al schroefpinnen op het onderwaterschip waar de anode schroefbaar overheen past. Wij hebben de schoefbare anodes in de merken Talamex en Vetus. Bekijk ons aanbod!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   5 Producten

   Anodes schroefbaar

   Anodes beschermen het onderwaterschip van uw boot tegen corrosie. Corrosie kan ontstaan door elektrolyse aan boord van een schip door spanningsverschil van twee verschillende metaalsoorten aan boord. Denk bijvoorbeeld aan het verschil van materiaal tussen het staal van de romp en de schroef, schroefas of huiddoorvoeren. Er zijn veel verschillende soorten Anodes. Anodes zijn er in verschillende vormen, maten en grootte. Schroefas anodes, roerblad anodes, anodes met strip (lasstrip), anodes schroefbaar anodekits voor Mercruiser staartstukken, etc. .

   Anodes boot

   De anodes worden vervangen op het moment dat het schip op de kant staat. Het is belangrijk dat de anodes onbehandeld op de boot worden bevestigd. Er mag dus ook geen verf of antifouling over de anodes worden gesmeerd. De schroefbare anodes zijn er in verschillende metaalsoorten: zink, aluminium en magnesium.

   Anodes Schroefbaar Zink

   Zink wordt gebruikt op zoutwater. Dus ligt uw boot (bijna) het hele jaar op zout water? Kies dan voor een zink anode.

   Anodes Schroefbaar Aluminium

   Aluminium is de beste keus voor zoet en brak water.

   Anodes Schroefbaar Magnesium

   Magnesium is alleen geschikt voor zoet water.

   Anodes Schroefbaar Kopen

   De Anode schroefbaar kan u gemakkelijk bestellen via onze website. U kan daarbij een keuze maken voor de metaalsoort. Per anode kan u het gewenste gewicht kiezen. Hoe zwaarder en groter de anode hoe langer deze mee gaat. Als een anode door de corrosie is aangetast wordt geadviseerd deze te vervangen.