Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Bootpompen

  Zonder waterpomp komt er geen water uit de kraan of douche, zonder brandstofpomp functioneert de motor niet, zonder vuilwaterpomp kan het vuilwater niet worden afgevoerd en zonder koelwaterpomp raakt uw motor oververhit. Kortom: bootpompen zijn essentieel... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  288 Producten
  Aanbieding
  Bilge pomp L450 12 V

  Bilge pomp L450 12 V

  Krachtige 12 volt bilgepomp met een laag stroomv...
  20,95
  Aanbieding
  Bilgepomp aansluitset

  Bilgepomp aansluitset

  Handige bilgepomp aansluitset met 1,5 meter slan...
  15,95
  25% korting
  Bilgepomp Johnson L 450 Duo12 Volt automatisch
  64,50
  Whale supersub smart 650 - 12volt

  Whale supersub smart 650 - 12volt

  Deze automatische lenspompen bieden meer capacit...
  79,90
  Aanbieding
  Drainman lenspomp
  64,95
  Versnijdingspomp 12 V

  Versnijdingspomp 12 V

  De Johnson versnijderpomp TA3P10-19 zorgt voor t...
  191,60
  LP900S Rule LoPro Automatische Bilgepomp LP900S 3400 l/u 12V
  79,80
  Johnson Douche afvoerset

  Johnson Douche afvoerset

  Handige douche afvoerset voorzien van lenspomp e...
  244,99
  Aanbieding
  Handlenspomp
  20,60
  Compacte handlenspomp

  Compacte handlenspomp

  Deze handlenspomo pompt elke bilge gemakkelijk l...
  52,70

  Bootpompen

  Zonder waterpomp komt er geen water uit de kraan of douche, zonder brandstofpomp functioneert de motor niet, zonder vuilwaterpomp kan het vuilwater niet worden afgevoerd en zonder koelwaterpomp raakt uw motor oververhit. Kortom: bootpompen zijn essentieel. Bij Boottotaal vindt u bootpompen van alle bekende merken zoals Allpa, Jabsco, Johnson, SeaFlo, Talamex en meer. U bestelt de bootpompen makkelijk en snel online in onze watersport webshop.

  Soorten bootpompen

  Bootpompen worden gebruikt om allerlei vloeistoffen aan boord aan- en af te voeren zoals water, brandstof en olie. Het is belangrijk dat u de pompen goed onderhoudt en tijdig (onderdelen) vervangt. Hierdoor voorkomt u een hoop problemen onderweg. Bij Boottotaal bestelt u alle soorten handmatige en elektrische bootpompen online. Een greep uit de collectie:

  • Bilgepompen: een bilgepomp wordt gebruikt om de bilge van de boot leeg te pompen wanneer daar water in komt te staan. Er bestaan handmatige en elektrische bilgepompen. Elektrische bilgepompen met vlotterschakelaar slaan automatisch aan zodra er water wordt gedetecteerd. Hierdoor voorkomt u waterschade. Bij Boottotaal vindt u verschillende soorten bilgepompen van onder andere Allpa, Jabsco, Johnson, Talamex en meer.
  • Waterpompen: een waterpomp wordt gebruikt om (drink)water aan te voeren, bijvoorbeeld om de afwas te kunnen doen of om de douche aan boord te kunnen gebruiken. Bij Boottotaal vindt u een drinkwaterpomp 12v of 24v van Allpa, Jabsco, SeoFlo, Talamex en Whale.
  • Vuilwaterpompen: een vuilwaterpomp wordt gebruikt in combinatie met een vuilwatertank. In de tank wordt vuilwater, zoals douche-, toilet- en afwaswater, opgeslagen. De vuilwaterpomp zorgt ervoor dat de tank kan worden leeggepompt. In onze watersport webshop vindt u 12v en 24v vuilwaterpompen van Allpa, Johnson en SeaFlo.
  • Brandstofpomp: deze pomp zorgt ervoor dat de brandstof uit de tank wordt doorgevoerd naar de motor. U kunt kiezen uit een 12v of 24 v brandstofpomp, belangrijk is dat u erop let dat de pomp geschikt is voor de brandstof die u gebruikt. Naast brandstofpompen, bieden wij ook oliepompen voor de boot om het verversen van de motorolie makkelijker te maken.
  • Koelwaterpompen: essentieel voor het koelen van de motor. Een koelwaterpomp zorgt voor de aanvoer van koelwater

  Daarnaast vindt u in onze webshop dekwaspompen, hoogwateralarmsystemen, drukvaten en hydroforen, impellerpompen, lenspompen en bijbehorende antivries voor de winter. Heeft u nog vragen over de bootpompen? Neem gerust contact met ons op voor specialistisch advies.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »