Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Bootpompen

  Zonder waterpomp komt er geen water uit de kraan of douche, zonder brandstofpomp functioneert de motor niet, zonder vuilwaterpomp kan het vuilwater niet worden afgevoerd en zonder koelwaterpomp raakt uw motor oververhit. Kortom: bootpompen zijn essentieel... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  284 Producten
  Aanbieding
  Bilge pomp L450

  Bilge pomp L450

  Krachtige 12 volt bilgepomp met een laag stroomv...
  € 20,-
  Aanbieding
  Bilgepomp aansluitset

  Bilgepomp aansluitset

  Handige bilgepomp aansluitset met 1,5 meter slan...
  € 15,95
  Aanbieding
  Drainman lenspomp
  € 64,95
  Aanbieding
  Bilgepomp Johnson L 450 Duo12 Volt automatisch
  € 62,50
  Aanbieding
  Rule Douche afvoerset 98A
  € 154,-
  Aanbieding
  Sea Flo vuilwater pomp
  € 129,-
  Johnson viking power 16
  € 240,35
  Aanbieding
  Low Boy Bilgepomp 550
  € 55,-
  Aanbieding
  Handlenspomp
  € 19,99
  Johnson Douche afvoerset
  € 244,99
  Versnijdingspomp
  € 191,60
  Aanbieding
  Bilgepomp schakelpaneel
  € 24,95

  Bootpompen

  Zonder waterpomp komt er geen water uit de kraan of douche, zonder brandstofpomp functioneert de motor niet, zonder vuilwaterpomp kan het vuilwater niet worden afgevoerd en zonder koelwaterpomp raakt uw motor oververhit. Kortom: bootpompen zijn essentieel. Bij Boottotaal vindt u bootpompen van alle bekende merken zoals Allpa, Jabsco, Johnson, SeaFlo, Talamex en meer. U bestelt de bootpompen makkelijk en snel online in onze watersport webshop.

  Soorten bootpompen

  Bootpompen worden gebruikt om allerlei vloeistoffen aan boord aan- en af te voeren zoals water, brandstof en olie. Het is belangrijk dat u de pompen goed onderhoudt en tijdig (onderdelen) vervangt. Hierdoor voorkomt u een hoop problemen onderweg. Bij Boottotaal bestelt u alle soorten handmatige en elektrische bootpompen online. Een greep uit de collectie:

  • Bilgepompen: een bilgepomp wordt gebruikt om de bilge van de boot leeg te pompen wanneer daar water in komt te staan. Er bestaan handmatige en elektrische bilgepompen. Elektrische bilgepompen met vlotterschakelaar slaan automatisch aan zodra er water wordt gedetecteerd. Hierdoor voorkomt u waterschade. Bij Boottotaal vindt u verschillende soorten bilgepompen van onder andere Allpa, Jabsco, Johnson, Talamex en meer.
  • Waterpompen: een waterpomp wordt gebruikt om (drink)water aan te voeren, bijvoorbeeld om de afwas te kunnen doen of om de douche aan boord te kunnen gebruiken. Bij Boottotaal vindt u een drinkwaterpomp 12v of 24v van Allpa, Jabsco, SeoFlo, Talamex en Whale.
  • Vuilwaterpompen: een vuilwaterpomp wordt gebruikt in combinatie met een vuilwatertank. In de tank wordt vuilwater, zoals douche-, toilet- en afwaswater, opgeslagen. De vuilwaterpomp zorgt ervoor dat de tank kan worden leeggepompt. In onze watersport webshop vindt u 12v en 24v vuilwaterpompen van Allpa, Johnson en SeaFlo.
  • Brandstofpomp: deze pomp zorgt ervoor dat de brandstof uit de tank wordt doorgevoerd naar de motor. U kunt kiezen uit een 12v of 24 v brandstofpomp, belangrijk is dat u erop let dat de pomp geschikt is voor de brandstof die u gebruikt. Naast brandstofpompen, bieden wij ook oliepompen voor de boot om het verversen van de motorolie makkelijker te maken.
  • Koelwaterpompen: essentieel voor het koelen van de motor. Een koelwaterpomp zorgt voor de aanvoer van koelwater

  Daarnaast vindt u in onze webshop dekwaspompen, hoogwateralarmsystemen, drukvaten en hydroforen, impellerpompen, lenspompen en meer. Heeft u nog vragen over de bootpompen? Neem gerust contact met ons op voor specialistisch advies.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »