Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Bootpompen

   Zonder waterpomp komt er geen water uit de kraan of douche, zonder brandstofpomp functioneert de motor niet, zonder vuilwaterpomp kan het vuilwater niet worden afgevoerd en zonder koelwaterpomp raak je motor oververhit. Kortom: bootpompen zijn essentieel!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   321 Producten
   Onze Keus
   Bilge pomp L450 12 V - 19mm

   Bilge pomp L450 12 V - 19mm

   Krachtige 12 volt bilgepomp met een laag stroomv...

   Deliverytime

   23,95
     Geldig t/m 29 september
     Bilgepomp aansluitset

     Bilgepomp aansluitset

     Handige bilgepomp aansluitset met 1,5 meter slan...

     Deliverytime

     16,95
       25% korting
       Bilgepomp Johnson L 450 Duo12 Volt automatisch

       Deliverytime

       77,50
         Geldig t/m 29 september
         Whale supersub smart 650 - 12volt

         Whale supersub smart 650 - 12volt

         Deze automatische lenspompen bieden meer capacit...

         Deliverytime

         70,95
           Compacte handlenspomp

           Compacte handlenspomp

           Deze handlenspomo pompt elke bilge gemakkelijk l...

           Deliverytime

           55,70
             Johnson Douche afvoerset

             Johnson Douche afvoerset

             Handige douche afvoerset voorzien van lenspomp e...

             Deliverytime

             267,48
               20% korting
               Hand brandstofpomp

               Hand brandstofpomp

               Hevelpomp voor brandstof.

               Deliverytime

               5,95

                 Bootpompen

                 Zonder waterpomp komt er geen water uit de kraan of douche, zonder brandstofpomp functioneert de motor niet, zonder vuilwaterpomp kan het vuilwater niet worden afgevoerd en zonder koelwaterpomp raakt je motor oververhit. Kortom: bootpompen zijn essentieel. Bij Boottotaal vind je bootpompen van alle bekende merken zoals Allpa, Jabsco, Johnson, SeaFlo, Talamex en meer. Je bestel de bootpompen makkelijk en snel online in onze watersport webshop.

                 Soorten bootpompen

                 Bootpompen worden gebruikt om allerlei vloeistoffen aan boord aan- en af te voeren zoals water, brandstof en olie. Het is belangrijk dat je de pompen goed onderhoudt en tijdig (onderdelen) vervangt. Hierdoor voorkomt je een hoop problemen onderweg. Bij Boottotaal bestelt je alle soorten handmatige en elektrische bootpompen online. Een greep uit de collectie:

                 • Bilgepompen: een bilgepomp wordt gebruikt om de bilge van de boot leeg te pompen wanneer daar water in komt te staan. Er bestaan handmatige en elektrische bilgepompen. Elektrische bilgepompen met vlotterschakelaar slaan automatisch aan zodra er water wordt gedetecteerd. Hierdoor voorkomt je waterschade. Bij Boottotaal vindt je verschillende soorten bilgepompen van onder andere Allpa, Jabsco, Johnson, Talamex en meer.
                 • Waterpompen: een waterpomp wordt gebruikt om (drink)water aan te voeren, bijvoorbeeld om de afwas te kunnen doen of om de douche aan boord te kunnen gebruiken. Bij Boottotaal vindt je een drinkwaterpomp 12v of 24v van Allpa, Jabsco, SeoFlo, Talamex en Whale.
                 • Vuilwaterpompen: een vuilwaterpomp wordt gebruikt in combinatie met een vuilwatertank. In de tank wordt vuilwater, zoals douche-, toilet- en afwaswater, opgeslagen. De vuilwaterpomp zorgt ervoor dat de tank kan worden leeggepompt. In onze watersport webshop vindt je 12v en 24v vuilwaterpompen van Allpa, Johnson en SeaFlo.
                 • Brandstofpomp: deze pomp zorgt ervoor dat de brandstof uit de tank wordt doorgevoerd naar de motor. Je kunt kiezen uit een 12v of 24 v brandstofpomp, belangrijk is dat je erop let dat de pomp geschikt is voor de brandstof die je gebruikt. Naast brandstofpompen, bieden wij ook oliepompen voor de boot om het verversen van de motorolie makkelijker te maken.
                 • Koelwaterpompen: essentieel voor het koelen van de motor. Een koelwaterpomp zorgt voor de aanvoer van koelwater

                 Daarnaast vind je in onze webshop dekwaspompen, hoogwateralarmsystemen, drukvaten en hydroforen, impellerpompen, lenspompen en bijbehorende antivries voor de winter. Heeft je nog vragen over de bootpompen? Neem gerust contact met ons op voor specialistisch advies.