Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Boegfenders

   Een boegfender beschermt een kwetsbaarpunt van de boot, namelijk de boeg. Boegfenders kunt u afhankelijk van de boot in de juiste maat en kleur bestellen.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   9 Producten

   Boegfenders

   Op zoek naar de perfecte boegfender voor jouw boot? Bij Boottotaal ben je aan het juiste adres!

   Een boegfender is onmisbaar

   Of je nu een ervaren schipper bent of net begint met varen, een boegfender is een onmisbaar accessoire. Met onze hoogwaardige Talamex en Majoni boegfenders in verschillende kleuren, voorkom je gemakkelijk beschadigingen aan de boeg bij kleine aanvaringen en behoud je de scherpe neus van je boot. En dat zonder enige sporen achter te laten! Een ander woord voor boegfender is kopleguaan. Deze kopleguanen zijn op te blazen middels een fietspomp adapter. Deze kun je bij alle boegfenders meebestellen voor een gereduceerde prijs. 

   Boegfender bevestigen

   Een boegfender is eenvoudig te bevestigen doormiddel van een lijn te knopen aan de ogen van de boegfender. Zo blijft de boegfender hangen voor de boot zodat je bijvoorbeeld de steiger niet kunt raken. Of je bevestigd de boegfender vast aan de boot zodat je nooit schade vaart tegen bijvoorbeeld een kade of steigerpaal.

   Boegfenders in alle soorten & maten

   Of je nu een ervaren schipper bent of net begint met varen, een boegfender is een onmisbaar accessoire. We hebben boegfenders in allerlei soorten en maten, in de kleuren wit, blauw, navy, zwart en antraciet. Kies de juiste maat en geniet van zorgeloos manoeuvreren op het water. En als je achteraf toch niet tevreden bent, kun je de boegfender gewoon retourneren.


   Meer dan alleen een boegfender

   Bij Boottotaal hebben we nog veel meer in huis dan alleen boegfenders. We hebben een uitgebreid assortiment watersportartikelen, zoals landvasten, zwemvesten, gasdrukregelaars, buitenboordmotoren en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt om je boot klaar te maken voor de zomer of winter, vind je bij ons online.


   Advies

   Wist je dat de juiste hardheid van een boegfender essentieel is? Bij Boottotaal weten we alles van de juiste hardheid en geven we je graag advies. Zo voorkom je dat je fender vervormt bij warm weer. Maak je dekuitrusting compleet met onze topkwaliteit boegfenders, fenderlijnen, steigerkikkers en aanleghengels. Voor al je vragen en persoonlijk advies staan we altijd voor je klaar. Aarzel niet en neem contact op met onze deskundige klantenservice.

   Bestel nu jouw boegfender bij Boottotaal en je gaat goed uitgerust het water op!