Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Automatische reddingsvesten

   Automatische reddingsvesten hebben veel draagcomfort. Op het moment dat een automatisch reddingsvest in aanraking komt met water, dan wordt het zoutpatroon geactiveerd waardoor het reddingsvest automatisch opblaast.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   54 Producten
   Besto Automatisch Reddingsvest | 300N

   Besto Automatisch Reddingsvest | 300N

   Het Besto automatisch 300N Reddingsvest is gesch...

   Deliverytime

   129,95
     Voordeelpakker
     Besto Automatisch Reddingsvest | Junior | Roze

     Deliverytime

     109,95
       Voordeelpakker
       Besto Automatisch Reddingsvest | Junior | Rood

       Deliverytime

       109,95
         Talamex automatisch reddingsvest 150N met harnas

         Deliverytime

         85,10

           Automatische reddingsvesten

           De binnen zijde van de automatische vesten hebben een signaalkleur zodat het automatische reddingsvest goed op valt op het moment dat het geactiveerd en opgeblazen is. De buitenzijde zijn in veel verschillende kleuren leverbaar. Als een automatisch reddingsvest geactiveerd is geweest moet het zoutpatroon en het gaspatroon vervangen worden. Het automatische reddingsvest kan daarna weer opnieuw worden gebruikt.

           Omdat het een erg comfortabel reddingsvest is om te dragen worden de automatische reddingsvesten recreatief maar ook veel bedrijfsmatig gebruikt. Bedrijven die werken op of aan het water kunnen hun medewerkers hiermee uitrusten zodat de veiligheid gewaarborgd is.


           Automatisch reddingsvest 150 of 275 N

           De automatische reddingsvesten zijn in verschillende klassen leverbaar: 150N of 165N (Newton) of 300N, dit heeft met het drijfvermogen te maken.

           • 150N – 165N voor binnenwater
           • 300N voor op zee

           De automatische reddingsvesten gaan niet op maat maar zijn universeel, er is alleen onderscheid in Jeugd (15-40 kg) – of volwassen vesten.


           Automatisch reddingsvest herlaadset

           Als een automatisch reddingsvest is opgeblazen moet de CO2 patroon en het zouttablet worden vervangen. Ieder merk en type automatisch reddingsvest heeft zijn eigen herlaadset . Boottotaal levert voor elk merk een passend patroon en onderdelen voor een automatisch reddingsvest. Ongeacht het merk automatisch reddingsvest. De juiste herlaadset hangt vooral af van het draagvermogen van het automatisch reddingsvest. 

           Bij de ontwikkeling van onze merken reddingsvesten is er een beroep gedaan op al ervaringen en die van onze watersportklanten.  Het resultaat zijn modern ogende, automatische reddingsvesten die zeer comfortabel zijn om te dragen. Kwaliteiten die wij standaard zien over de verschillende drijfklassen heen. Koop een praktisch automatisch reddingsvest in onze online shop en krijg veel waar voor uw geld.

            


           Automatisch reddingsvest kopen

           Een automatisch reddingsvest koopt u bij Boottotaal. Wij leveren automatische reddingsvesten direct uit voorraad. Of het nu gaat om automatische reddingsvesten van het merk Besto, Helly Hansen, Allpa, Talamex, Plastimo, Secumar of Spinlock, Boottotaal levert het! Bestel een automatisch reddingsvest en wij leveren het op ieder gewenst moment bij u thuis of een PostNL afhaalpunt.