Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Starthorloges

   Om een goede start te maken bij een zeilwedstrijd is een starthorloge onmisbaar. De wind in de zeilen, het ruime sop kiezen of juist bij windstil weer en vlak water de optimale koers bepalen.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   4 Producten
   BESTE KEUS!
   Optimum time - OS series 3

   Optimum time - OS series 3

   Dit starthorloge is het meest gebruikte horloge door wedstrijdzeilers. Voorzien van vele functies, makkelijk te dragen door de elastische band.

   Deliverytime

   78,-

     Starthorloges

     De combinatie van een goede uitrusting en goed zeemanschap bepalen het succes van een wedstrijdzeiler. Het verloop van de wedstijd wordt vaak bij de start bepaald.  Door de juiste instellingen op het zeilhorloge wordt je geholpen om tijdens de start optimaal op de startlijn te liggen en zo geen tijd te verliezen. De starthorloges zijn voorzien van speciale software die helpt optimaal te kunnen starten. Ook tijdens de wedstrijd kan een starthorloge gebruikt worden bij het maken van de juiste keuze voor een koers en het optimaal verloop van een wedstrijd. De starthorloges hebben verschillende opties die je kunnen helpen bij het zeilen en wedstrijdzeilen. We hebben starthorloges in verschillende merken, onder andere van Optimum Time en Ronstan.

     De starthorloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een sportief uiterlijk. Naast verschillen in uiterlijk heeft ieder starthorloge zijn eigen specificaties en opties. Waar de een het interessant vindt een horloge te hebben met uitgebreide techniek vind de ander een eenvoudiger starthorloge prettiger in gebruik. Voor een optimaal draagcomfort zijn de zeilhorloges verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Uiteraard zijn de starthorloges waterdicht en doorgaans voorzien van de nieuwe ISAF startprocedure. De starthorloges zijn zo ontworpen dat ze ook in het heetst van te strijd goed bediend kunnen worden. 


     Starthorloge kopen

     Boottotaal heeft een ruime keus starthorloges. Voor iedere zeiler een passend exemplaar. Boottotaal is de grootste watersportwebwinkel van Nederland en België. Met meer dan 50.000 producten vind je bij ons alles om goed uitgerust het water op te gaan. Heb je vragen over de starthorloges of over een van onze andere producten, neem dan gerust contact met ons op.