Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Buitenboordmotor verlengers

   Heb je een buitenboordmotor? Dan is het prettig om met een verlenger te werken. Dit is een vaste of telescopische verlengstok waarmee je de buitenboordmotor hendel langer maak. Dit zorgt ervoor dat je verder naar voren kunt zitten. Super makkelijk!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   9 Producten

   Buitenboordmotor verlengers

   Bovendien ligt de boot dan beter op het water. Het bevestigen van een verlenger is eenvoudig, je schuift hem over de hendel en klemt hem daarna vast. Je kunt je buitenboordmotor zoals gebruikelijk blijven bedienen. Bij Boottotaal vind je verlengstokken van Allpa en Easterner in verschillende lengtes. De stokken zijn uit voorraad leverbaar waardoor we ze snel kunnen leveren.


   Alles voor de buitenboordmotor: van verlengers tot motorsteun

   Boottotaal is je online watersportwinkel met meer dan 25.000 watersportartikelen die grotendeels uit voorraad leverbaar zijn. Met ons complete assortiment kun je je zeilboot, motorboot, roeiboot, rubberboot, optimist of kano volledig uitrusten. Ook voor je buitenboordmotor vind je bij ons de juiste accessoires. Een greep uit ons assortiment:

   •  Motorsteunen: deze gebruikt je om een buitenboordmotor veilig en stabiel op te hangen.
   •  Tanks en toebehoren [LINK]: onder deze categorie vallen brandstoftanks voor een buitenboordmotor, maar ook brandstofslangen en pompballen. En natuurlijk hebben wij een voorraad jerrycans die je online kunt bestellen.
   •  Turboswing: dit is een rvs beugel die je om je buitenboordmotor monteert. De beugel maakt waterskiën, wakeboarden en funtuben achter de boot comfortabeler, leuker en veiliger.
   •  Buitenboordmotor trolleys: hiermee kunt je makkelijk en veilig je buitenboordmotor vervoeren.
   •  Verlenger voor de buitenboordmotor: ofwel helmstokverlenger of stuurverlenger. Zo’n stuurstok zorgt voor extra bewegingsvrijheid zodat je ontspannen kunt zitten en varen. Onmisbaar!


   Boottotaal: alles voor de boot

   Boottotaal is er voor de fanatieke watersporter. Wij zijn zelf ook watersporters dus wij weten wat je nodig heeft om optimaal van het leven aan boord te genieten. Van onderhoudsproducten tot lifestyle-artikelen: shop alles voor de boot online bij boottotaal.nl.