Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Elektromotor voor de boot

   Ervaar rust op het water, zonder het geluid van een ronkende motor met een van onze elektrische buitenboordmotoren!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   94 Producten
   Voordeelpakker
   Minn Kota ENDURA C2 30-30" 76cm 12V

   Minn Kota ENDURA C2 30-30" 76cm 12V

   De Minn Kota Endura 30 is de instapper van Minn ...

   Deliverytime

   167,50
     Voordeelpakker
     Minn Kota ENDURA C2 34-36" 91cm 12V

     Minn Kota ENDURA C2 34-36" 91cm 12V

     Een ideale elektromotor om te vissen, als hulpmo...

     Deliverytime

     168,99
       Voordeelpakker
       Minn Kota ENDURA C2 45-36" 91cm 12V

       Minn Kota ENDURA C2 45-36" 91cm 12V

       Een ideale elektromotor om te vissen, als hulpmo...

       Deliverytime

       276,90
         Voordeelpakker
         Minn Kota ENDURA C2 50-36" 91cm 12V

         Minn Kota ENDURA C2 50-36" 91cm 12V

         Een ideale elektromotor om te vissen, als hulpmo...

         Deliverytime

         369,-

           Elektromotor voor de boot

           Een elektro motor voor je boot kopen? In onze webshop vind je talloze elektrische buitenboordmotoren in allerlei verschillende prijscategorieën. Bij Boottotaal hebben wij de beste elektrische buitenboordmotoren voor je geselecteerd op onze site. Heb jij een elektrische boot en wil je graag een nieuwe electromotor? Bekijk ons aanbod fluistermotoren hier.

           Elektomotor boot motor met accu

           Elektrisch varen gaat niet samen met een ronkende motor, dus je kunt lekker zonnebaden of een gezellig gesprek voeren zonder dat het geluid overheerst. Ook trilt een elektrische boot dankzij de electromotor minder, waardoor je ontspannen vaart. Daarnaast is elektrisch varen veel milieuvriendelijker, want je maakt geen gebruik van brandstof. Wel dien je rekening te houden met de accuduur. Voor vertrek laad jij daarom de accu van jouw motor in de haven op of neem voor onderweg een passende acculader mee. Bekjjk hier ons aanbod boot accu's voor elektrische buitenboord motoren.


           Verschillende merken elektro motoren 

           Boottotaal biedt verschillende merken elektro motoren voor je boot. Wij selecteren de artikelen met veel zorgvuldigheid, zodat jij gegarandeerd kwaliteit in huis haalt. Je kunt bij ons terecht voor een elektrische buitenboordmotor van diverse gerenommeerde merken, zoals Minn Kota, Haswing en Talamex.

           Minn Kota, opgericht in 1934, is de marktleider voor vissersboten, rubberboten en andere boten. Haswing biedt alleen elektrische buitenboordmotoren met een hoog uitrustingsniveau en een zeer toegankelijke prijsstelling. En wat te denken van Talamex, een groots watersportmerk in Nederland, België en Duitsland. Als laatste zijn we ook dealer van ePropulsion.

           Naast elektrische buitenboordmotoren, bieden we ook de alle overige benodigdheden, zoals een accu, een acculader en een accubox. Je kunt de benodigdheden ook als startklaar pakket bij ons bestellen. Jouw elektrische boot tiptop in orde maken? Natuurlijk bij Boottotaal!


           Koop jouw elektro motor voor je boot bij Boottotaal

           Al van kinds af aan zijn de oprichters van Boottotaal op, in of aan het water te vinden. Bij ons weet je dan ook zeker dat ons assortiment buitenboordmotoren en andere watersportartikelen met zorg uitgekozen zijn. We gaan alleen voor de mooiste en beste producten van hoogwaardige kwaliteit, zodat jij optimaal en zorgeloos kunt genieten. Graag willen wij de watersport met andere liefhebbers delen en bieden je daarom alle benodigdheden voor zorgeloze dagen op het water. Een elektrische buitenboordmotor bestellen? Of vrijblijvend advies nodig? Bij ons ben je aan het juiste adres.