Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Winterkleden

   Bij Boottotaal hebben we verschillende winterkleden, boothoezen en dekzeilen zoals motorhoezen, en propellerhoezen. Deze laatste categorie vind je op deze pagina!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   3 Producten

   Winterkleden

   Tijdens het overwinteren krijgt je boot te maken met verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind, vorst en zelfs sneeuw is mogelijk. Dan wil je natuurlijk wel dat je boot beschermd blijft. 


   Voordelen winterkleden/dekzeilen

   Ben je op zoek naar een winterkleed voor de boot? Het is niet altijd nodig om een dekzeil op maat te laten maken. Je kunt ook een afdekzeil voor de boot zelf maken door te kiezen voor een universeel dekzeil of winterkleed. Wij zetten alle voordelen van universele winterkleden voor je op een rij:

   • je bespaart aanzienlijk veel kosten in vergelijking met een dekzeil op maat
   • Sterke kwaliteit: scheurt niet
   • Waterdicht en ademend
   • Beschermt je hele boot tegen vuil en weersinvloeden
   • Makkelijk te bevestigen aan je boot
   • Gemakkelijk op te vouwen en op te bergen
   • Door het dekzeil te ondersteunen door een dektentsteun, loopt het afdekzeil schuin af zodat regenwater weg kan lopen


   Winterkleed boot

   Een winterkleed gebruik je wanneer je je boot lange tijd niet gebruikt. Bijvoorbeeld tijdens het overwinteren op de kant, in het water of in de winterstalling. Door een afdekzeil over je zeilboot, sloep, tender, rubberboot of motorboot te spannen, blijf je boot goed beschermd tegen weersinvloeden en vuil.


   Verschillende soorten winterkleden/dekzeilen

   Er bestaan verschillende soorten winterkleden. Niet alleen de maten zijn verschillend, ook de diktes. Bij Boottotaal vind je Talamex dekkleden in de volgende diktes: 100 g/m2, 150 g/m2 en 250 g/m2. Hoe zwaarder, hoe sterker het materiaal. Er is een ruime keuze aan maten: van 2 tot 12 meter. Een dekzeil aan je boot bevestigen kan door het ingenaaide koord strak te trekken en eventueel een extra touw te spannen tussen de aluminium ogen in de zoom van het zeil. Bij Boottotaal hebben we ook los verkrijgbare zandzakken en zuignappen die je aan de aluminium ogen kunt bevestigen.

   Heeft je nog vragen over onze winterkleden? Neem gerust contact met ons op.