Become a dealer?

Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Kabeldoorvoeren

   Wanneer je kabels voor apparatuur of verlichting aan boord wilt doorvoeren, heb je een kabeldoorvoer of dekdoorvoer nodig. In veel gevallen gaat het om een waterdichte kabeldoorvoer, zeker wanneer je de kabels door het dek wilt voeren.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   26 Producten
   Kabeldoorvoer Ø 70mm

   Deliverytime

   15,77
     R4 oog en ring zwart

     Deliverytime

     13,20
       R4W oog en ring wit

       Deliverytime

       17,60
         R1G oog en ring grijs

         Deliverytime

         17,10
           R3G oog en ring grijs

           Deliverytime

           17,60
             R2G oog en ring grijs

             Deliverytime

             17,60
               R3W oog en ring wit

               Deliverytime

               17,60
                 R2W oog en ring wit

                 Deliverytime

                 17,60

                   Kabeldoorvoeren

                   Bij Boottotaal vindt je een ruim assortiment dek- en kabeldoorvoeren voor verschillende draaddiktes. Deze zijn uit voorraad leverbaar waardoor je ze binnen enkele dagen in huis heeft.

                   Kabeldoorvoer en dekdoorvoer voor de boot kopen

                   We gebruiken steeds meer instrumenten en apparatuur aan boord, zoals bootnavigatie, antennes, (navigatie)verlichting, trimtabs, stuursystemen, zonnepanelen, bootspeakers en meer. Deze apparatuur moet allemaal van stroom worden voorzien. Om de kabels door te voeren heeft je kabeldoorvoeren nodig. Meestal gaat het om waterdichte kabeldoorvoeren omdat de kabels door het dek worden geleid waardoor het gat waterdicht moet worden afgesloten om lekkage in de kajuit te voorkomen.

                   Bij Boottotaal vindt je verschillende soorten kabeldoorvoeren zoals een rubberen kabeldoorvoer, ook wel doorvoerrubber voor de boot genoemd, rvs dekdoorvoer en een rvs zwanenhals. De rvs zwanenhals heeft een gebogen vorm waardoor water niet naar binnen kan lopen. Ook een stuurkabel doorvoer voor de boot vindt je op deze pagina. Deze doorvoeren zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Kijk dus goed wat de draaddikte is van je elektrakabel om te bepalen welke kabeldoorvoer je nodig heeft.


                   Boottotaal: alles voor een zorgeloos vaarseizoen

                   Met meer dan 40.000 watersportartikelen is Boottotaal een van de grootste online watersportwinkels van Nederland en België. Wij bieden alles voor een zorgeloos en veilig vaarseizoen. Van bootaccessoires en kleding tot bootelektra en dekbeslag. Vanaf 99 euro wordt je bestelling gratis verzonden in Nederland en ruilen of retourneren is geen probleem. Heeft je nog vragen over de kabeldoorvoeren of een van de andere producten? Met een team van watersportspecialisten zitten we klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via 0418-514018.