Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Walstroom

  Bij Boottotaal hebben we walstroomkabels in verschillende lengtes, verloopstekkers, walstroom aansluitingen, splitters en meer om uw boot in de haven van walstroom te voorzien.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  54 Producten
  Walstroom aansluitkit voor boten

  Walstroom aansluitkit voor boten

  Mooie walstroomset voorzien van 15 meter walstro...
  299,-
  Aanbieding
  Walstroom stopcontact inbouw RVS
  139,-
  Aanbieding
  RVS stopcontact
  89,95
  20% korting
  20 meter kant en klare walstroomkabel

  20 meter kant en klare walstroomkabel

  Elektrakabel voor de boot voorzien van CEE haven...
  47,50
  16A Connector
  50,10

  Walstroom

  Een goede stroomvoorziening op de boot verhoogt het comfort en gemak aan boord. Met een accu zorgt u ervoor dat u tijdens het varen genoeg stroom heeft voor uw koffiezetapparaat, verlichting, navigatieapparatuur etc. Eenmaal aangemeerd in de haven, kunt u het best gebruikmaken van walstroom. Hiervoor heeft u een walstroomkabel en walstroomaansluiting aan boord nodig. 


  Het voordeel van walstroom

  In de meeste havens zijn walstroomkasten aanwezig. Deze staan op de steiger zodat u uw kabel kunt inpluggen wanneer u aangemeerd bent. Het voordeel van walstroom is dat u uw motor niet hoeft te laten draaien om (230 v) elektra aan boord te hebben. Dit is beter voor het milieu en voorkomt geluidsoverlast. Bovendien worden uw accu’s gelijk opgeladen, mits u een acculader heeft geïnstalleerd, zodat u ook tijdens het varen van stroom bent voorzien.


  Welke walstroomkabel heeft u nodig?

  Walstroomkabels zijn er in verschillende lengtes, kleuren en uitvoeringen. Over het algemeen heeft de kabel een blauwe CEE-stekker, deze wordt het meest gebruikt in Europa. Bij Boottotaal vindt u ook walstroomkabels met een Amerikaanse aansluiting. Met een verloopkabel kunt u de walstroomkabel eventueel ook aansluiten op een gewoon stopcontact. De walstroomkabels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. De 20 meter walstroomkabel is de meest verkocht variant, hieraan heeft u meestal genoeg. Liever iets meer lengte? We hebben ook walstroomkabels van 30 en zelfs 40 meter. Zorg er in elk geval voor dat de kabel niet te strak staat. Hierdoor beschadigt de kabel en loopt u het gevaar dat iemand over de kabel struikelt.


  Walstroom aansluiten op de boot

  Wanneer u een walstroomaansluiting wilt creëren aan boord bieden wij een complete walstroom aansluitset inclusief walstroom stopcontact met afdekklep, CEE stekker en zekeringskastje. We verkopen de stopcontacten ook los of kies voor het walstroom centrum van Nuova Rade. Een walstroom aansluiting maken vraagt veel kennis. We raden daarom aan om dit door een professional te laten doen. Heeft u nog vragen over de walstroomkabels en aansluitingen? Neem gerust contact met ons op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »