Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Talamex Elektromotoren

   Talamex biedt simpele, maar betrouwbare fluistermotoren. Bekijk ons assortiment.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   5 Producten

   Talamex Elektromotoren

   Talamex is een gerenommeerd merk dat hoge kwaliteit biedt voor een vriendelijke prijs. Het merk is het private label van Lankhorst Taselaar, de grootste internationaal opererende groothandel in watersportartikelen. Het merk is bekend in de Benelux, maar ook in Duitsland, Engeland, Spanje, Ierland en Denemarken. 


   Fluistermotoren - elektrisch varen

   Een fluistermotor is een ander woord voor een elektrische motor voor een kleine of lichte boot. Deze naam heeft de motor te danken aan het feit dat de motor de boot stilletjes vooruit duwt. De fluistermotoren worden vaak ingezet voor vermaak, zoals in Giethoorn, en ook bij het vissen worden deze fluistermotoren gebruikt.


   Waarom een Talamex elektromotor?

   Een Talamex elektromotor is stil en trilt niet. Niet gek dus dat een fluistermotor ingezet wordt bij het vissen. Terwijl je dobbert en zachtjes voortstuwt, jaag je de vissen niet weg. En je kunt genieten van diepgaande gesprekken, want ook die worden niet verstoord door een trillende en brommende motor. De Talamex elektromotoren zijn gemaakt voor lichte boten. Weet dus voor je een Talamex aanschaft wat het gewicht van de boot is, welke tochten je wilt maken en in welk water je de boot gebruikt. En belangrijk: hoe lang wil je varen en dus hoe groot moet de elektrische motor zijn? Met een Talamex weet je dat je een kwalitatief goede motor hebt voor je boot, waar je mee kunt pronken op het water. Talamex is namelijk een populaire elektromotor.


   Talamex elektromotoren

   Talamex elektromotoren zijn de voordeligste fluistermotoren, maar dat mag de kwaliteit niet drukken. De motoren zijn simpel, maar betrouwbaar. je kunt met Talamex op zoet en zout water varen. De motoren zijn voorzien van optimaal gebruikersgemak, onder andere doordat je de status van de accu op een display ziet, doordat je met één handeling de motor op- en neer kunt laten bewegen en door het lichtgewicht. Bekijk de specificaties per product en ontdek de voordelen.


   Bestel Talamex bij Boottotaal

   Bij Boottotaal werken alleen maar watersportfanaten. Wij zijn van jongs af aan al betrokken bij watersport en weten wat de sport zo mooi maakt en wat daarvoor nodig is. Een Talamex bieden wij dan ook met trots aan. Het is een motor van prima kwaliteit, voor leuke doeleinden en een leuk prijsje. Heeft u nog vragen over een Talamex elektromotor voor uw boot? Neem gerust contact met ons op.

   Op zoek naar wat anders? Bekijk dan hier ons volledige aanbod elektro buitenboord motoren.