Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Boot radio

   Een lekker muziekje aan boord maakt het leven op het water nog aangenamer. Onze boordspeakers en radio's zijn van topmerken met een goede geluidskwaliteit. Wij hebben alles rondom audio op de boot!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   163 Producten
   Super goedkoop!
   FUSION MS-RA60 DAB+/BLUETOOTH

   FUSION MS-RA60 DAB+/BLUETOOTH

   Fusion MS RA60 bootradio! Nu voor een super scherpe deal! Nergens goedkoper! Uitgerust met Digitale DAB+, ontvangst, FM radio en Bluetooth.

   Deliverytime

   227,-
     PRIJSPAKKER
     Fusion MS-RA70 FM/USB/Bluetooth

     Fusion MS-RA70 FM/USB/Bluetooth

     De Fusion RA70 heeft een eenvoudige bediening en een luxe uitstraling. De geluidskwaliteit van de bootradio is geweldig te noemen!

     Deliverytime

     317,-

       Boot radio

       Een boot radio is een essentieel onderdeel van je boot. Wij bieden de beste speakers, radio's, subwoofers en toebehoren voor je boot van bekende merken als Jensen, Fusion, Boss, Dual Marine, Allpa, Talamex, Velex Audio en Aquatic AV. Al deze merken zijn gespecialiseerd in het maken van boot radio’s voor de watersport. Dit houdt in dat ze (spat)waterdicht zijn en dus zowel in de kajuit als kuip gemonteerd kunnen worden.


       Bootradio kopen: waar moet je op letten?

       Wanneer je op een zomerse dag op het water bent, wil je natuurlijk wel naar je favoriete muziek kunnen luisteren. Een bootradio met goede waterdichte speakers is daarom onmisbaar. Bootradio's hebben we in diverse soorten en maten. De radio's zijn spatwaterdicht, behalve de bootradio's met een CD-ingang. Hiervoor hebben we een passend waterdicht frontje. Maar welke radio moet je kiezen? Wij geven je een aantal tips:

       - Geluidsbronnen

       Wil je de muziek vanaf je mobiele telefoon afspelen, via Bluetooth, USB, cd of allemaal? Bij Boottotaal vind je een grote selectie bootradio’s met verschillende afspeelmogelijkheden. Bekende merken als Fusion bieden geavanceerde bootradio’s met verschillende geluidsbronnen.

       - Bootradio DAB+

       DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting. In tegenstelling tot FM-radio, heeft je met een DAB+ bootradio geen last van gekraak of ruis

       - Bootradio inbouwen of opbouwen

       Bedenk goed of je de radio wilt in- of opbouwen. Is er al een bestaand gat? Kies dan voor een radio met eenzelfde afmeting. Een opbouwradio voor op de boot kan handig zijn wanneer je geen ruimte heeft om een radio in te bouwen.

       - Afstandsbediening

       Sommige bootradio’s, zoals die van Dual Marine, worden geleverd met een afstandsbediening waarmee je de radio van een afstand kunt bedienen, bijvoorbeeld vanuit de kuip. Wanneer je een grote boot heeft, is dat wel zo praktisch.

       - Waterdichtheid

       Veel radio’s zijn spatwaterdicht. Dat wil zeggen dat ze niet volledig waterdicht zijn. Wanneer je de bootradio in de kuip monteert, raden we daarom aan om een beschermkap over je radio te monteren. Bij Boottotaal vindt je beschermkappen voor veel bekende maritieme audiomerken.


       Bootradio: Waterdichte speakers voor buitengebruik

       Boottotaal heeft een grote collectie waterdichte speakers. Dit zijn marine speakers die je in je kuip en kajuit kunt monteren. Fusion speakers, Boss speakers en Jensen speakers zijn absolute bestsellers. Ook wanneer je op zoek bent naar Fusion speakers met LED verlichting, zit je hier goed.


       Boottotaal: Meer dan alleen boot radio

       Heb je spullen voor je boot nodig? Bij Boottotaal hebben we meer dan 40.000 watersportartikelen die we grotendeels uit voorraad kunnen leveren. Van zeilkleding tot speciale waterdichte speakers voor op de boot – wij zijn een van de grootste online watersportwinkels met honderden bekende merken. Heb je vragen over onze producten? Wij helpen je graag.