Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Boot toiletten

   Boot toiletten zijn er in veel verschillende maten en soorten. Bekijk hieronder ons aanbod of vraag ons om advies!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   158 Producten
   Voordeel pakker
   Johnson compact handpomp toilet

   Johnson compact handpomp toilet

   Veel verkocht Johnson scheepstoilet met een mooi...

   Deliverytime

   165,-
     Voordeel pakker
     Johnson comfort handpomp toilet (grote pot)

     Deliverytime

     198,-
       Beste keus
       Allpa elektrisch toilet 12V

       Allpa elektrisch toilet 12V

       Makkelijk te monteren elektrisch scheepstoilet v...

       Deliverytime

       289,-
         Beste keus
         Allpa elektrisch toilet 24V

         Allpa elektrisch toilet 24V

         Makkelijk te monteren elektrisch scheepstoilet v...

         Deliverytime

         299,-
           BIJ ONS OP VOORRAAD
           Jabsco Handtoilet Compact - standaard pot

           Deliverytime

           215,49
             RM69 Handtoilet met kunststof bril

             RM69 Handtoilet met kunststof bril

             Compacte zelf aanzuigende handpomp toilet van RM...

             Deliverytime

             282,50
               Laguna elektrisch toilet hydro-Vacuüm 12/24 V

               Deliverytime

               701,38

                 Boot toiletten

                 Een toilet voor de boot, ook wel scheepstoilet genoemd, verhoogt het comfort en gemak van elke watersporter. Wanneer je aan het varen bent, kun je altijd gebruikmaken van het toilet. En in de haven ben je bij hoge nood niet afhankelijk van het toiletgebouw. Bij Boottotaal vind je scheepstoiletten in verschillende soorten: elektrische toiletten, chemische toiletten en handpomp toiletten. Zelfs voor de kleinste boot, bieden wij een passend toilet.


                 Chemisch toilet kopen voor de boot

                 Net als in de caravan, kun je op de boot gebruikmaken van een chemisch toilet. Een Porta Potti is een compact toilet dat je op elke boot kan toepassen, zelfs op een sloep. Het draagbare toilet bestaat uit een afvaltank en een spoelwatertank. Met een balgpomp spoel je het toilet met de hand door. Wanneer de afvaltank vol is, kun je deze legen op de daarvoor bestemde plekken in de haven. Er bestaan spoelmiddelen en toiletpapier die speciaal bedoeld zijn voor het chemisch toilet. Het toiletpapier lost sneller op waardoor de afvaltank minder snel vol raakt. Bij Boottotaal hebben we chemische toiletten van Thetford.


                 Handpomp toilet voor de boot

                 Een alternatief voor een chemisch toilet is een handpomp toilet voor de boot. Deze wordt bediend door een pomp links of rechts van het toilet. Na het toiletgebruik pomp je water in het toilet, vervolgens zet je een knop om en pomp je nogmaals om het toilet leeg te pompen. Aan boord wordt vaak gekozen voor een pomptoilet, zeker op een zeilboot. Een handtoilet is licht van gewicht en niet afhankelijk van elektriciteit waardoor je accu bespaard blijft. Bovendien zijn handpompen toiletten betaalbaarder dan een elektrisch boottoilet. Bij Boottotaal vind je scheepstoiletten van Johnson, Allpa, Jabsco, RM69, TMC en Albin. De boot wc's zijn verkrijgbaar met een standaard pot of grote pot. Welke de beste keuze is, is afhankelijk van de ruimte die je aan boord heeft. De toiletten worden compleet geleverd met toiletbril.


                 Elektrische scheepstoiletten

                 Een elektrisch toilet wordt aangestuurd met een drukknop op 12 of 24 volt. De knop stuurt de pomp van het boottoilet aan. In de meeste gevallen is de pomp zowel een waterpomp voor het doorspoelen van het boottoilet als een versnijder. De versnijder zorgt ervoor dat alles in het toilet wordt versneden en weggepompt. Je hoeft dus niet handmatig te pompen. Een nadeel van een elektrisch toilet voor de boot is dat deze vrij veel herrie maakt wanneer de pomp in werking wordt gesteld. Gelukkig bestaan er ook silent systemen, zoals het stille elektrische toilet van Jabsco, verkrijgbaar in 12 Volt of 24 Volt. Dit werkt met een extra waterpomp. Deze pomp wordt onder in het schip geplaatst zodat het geluid bij het doorspoelen wordt gereduceerd. Bij Boottotaal vindt je elektrische scheepstoiletten van Jabsco, Johnson, RM69, Allpa, Albin en TMC, compleet geleverd met toiletbril.


                 Jabsco scheepstoilet

                 Jabsco is een van de bekendste merken op het gebied van scheepstoiletten met een breed assortiment aan elektrische en handbediende scheepstoiletten. Naast het complete assortiment scheepstoiletten leveren we ook alle Jabsco onderdelen zoals vervangingspompen, scharnieren en service kits.


                 Onderhoud scheepstoiletten

                 Om te voorkomen dat je het toilet op je boot voortijdig moet vervangen, is goed onderhoud belangrijk. Zo adviseren wij om het scheepstoilet uitsluitend schoon te maken met schoonmaakmiddelen die hier speciaal voor bedoeld zijn. Hierdoor voorkom je dat het systeem wordt aangetast. Vergeet ook niet om antivries aan het boottoilet toe te voegen wanneer je je boot winterklaar maakt. Heb je nog vragen over de scheepstoiletten? Neem gerust contact met ons op.