Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Gasflesbeugel

   Eén van deze voorzorgsmaatregelen is dat je de gasfles moet vastzetten zodat deze niet kan gaan rollen of schuiven tijdens het varen. Dit kan met onze speciale beugel voor gasflessen.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product

   Gasflesbeugel

   Op de meeste boten wordt er gekookt op gas. Het voordeel hiervan is dat zo’n kooktoestel geen stroom nodig heeft waardoor je altijd en overal gebruik kunt maken van het fornuis. Een nadeel van een gasfornuis aan boord is dat je een gasinstallatie moet aanleggen. En gas brengt altijd risico’s met zich mee. Het is daarom belangrijk dat je de gasinstallatie door een professional laat installeren. Bij Boottotaal vind je alle producten voor het installeren en vervangen van de gasinstallatie op je boot zoals gasleidingen, gaskranen, gasdrukregelaarsen meer. Voor het vastzetten van een gasfles op de boot kun je een gasflesbeugel gebruiken. Ook deze vind je in onze watersport webshop.


   Gasfles vastzetten op de boot: gebruik een gasflesbeugel

   Aan boord wordt gebruikgemaakt van propaan- of butaangas. De blauwe Campingaz flessen, gevuld met butaan, zijn voor elke watersporter herkenbaar. Deze kun je gebruiken voor je kooktoestel aan boord, maar ook voor een gasbarbecue. Alhoewel sommige watersporters huiverig zijn voor het gebruik van gas aan boord, kun je met de juiste voorzorgsmaatregelen gerust gebruikmaken van gas.


   Eén van deze voorzorgsmaatregelen is dat je de gasfles moet vastzetten zodat deze niet kan gaan rollen of schuiven tijdens het varen. Hierdoor voorkomt je dat de gasslang losraakt waardoor er gas zou kunnen gaan lekken, met alle gevolgen van dien. Voor het vastzetten van een gasfles kun je een gasflesbeugel gebruiken. Deze kun je bijvoorbeeld bevestigen in een gasbun of gasflessenkast zodat de fles stevig blijft staan. Bij Boottotaal vind je een gasflesbeugel van Talamex. Deze is eenvoudig te bevestigen en makkelijk in het gebruik.


   Boottotaal: alles voor een veilig en zorgeloos vaarseizoen

   Boottotaal is een van de grootste online watersportwinkels van Nederland en België. Je kunt bij ons terecht voor bootaccessoires, technische toebehoren, onderhoudsproducten, zeilkleding, funsportartikelen, veiligheidsartikelen, navigatiebenodigdheden en meer. Ook voor het (laten) installeren van een gasinstallatie op je boot bieden wij alle benodigde producten. Heb je nog vragen over de gasflesbeugels? Neem gerust contact met ons op.