Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Propellerhoezen

   Wist u dat het in de meeste landen, zoals Duitsland, verplicht is om een propellerhoes te gebruiken? Wanneer u uw boot op een trailer vervoert, moet de schroef beschermd zijn zodat deze geen schade kan aanrichten.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   5 Producten

   Propellerhoezen

    Een propeller heeft scherpe randen. Propellerhoezen zijn gemaakt van stevig materiaal en verkrijgbaar in verschillende maten zodat er voor elke schroef een juiste hoes te vinden is.

   Soorten propellerhoezen

   Er bestaan veel verschillende beschermhoezen voor de boot. Zoals bootzeilen, buitenboordmotorhoezen en winterkleden. Voor de schroef bestaan er aparte hoezen. Een propellerhoes beschermt uw schroef tegen weersinvloeden én voorkomt dat de scherpe randen schade kunnen aanrichten aan mens of materieel. U gebruikt zo'n hoes wanneer de boot wordt vervoerd of op de kant ligt. Maar ook wanneer u de buitenboordmotor aan een motorsteun op de hekstoel heeft bevestigd. Er zijn twee soorten propellerhoezen:

   • Sterndrive beschermhoes: hiermee beschermt u het staartstuk. Bij Boottotaal vindt u sterndrive hoezen van NauticStar in twee verschillende universele maten.

   • Beschermhoes schroef buitenboordmotor: dit is een ronde hoes die u alleen over de schroef van uw buitenboordmotor trekt. Op de hoes zitten twee reflecterende strepen. Wanneer u de boot op een trailer vervoert, kunnen de auto’s achter u zien waar de schroef zich bevindt. Bij Boottotaal vindt u de NauticStar schroefhoes in twee maten: 38 en 45 cm.

   Uw buitenboordmotor kunt u beschermen met speciale motorhoezen. Sommige hoezen beschermen uw buitenboordmotor van top tot teen, andere hoezen beschermen alleen de bovenkant. Door deze te combineren met een hoes voor de schroef, is alsnog uw hele motor beschermd.

   Boottotaal: alles voor uw boot

   Bij Boottotaal vindt u meer dan 25.000 watersportartikelen voor een complete uitrusting van uw boot. De meeste producten worden uit voorraad geleverd en heeft u dus snel in huis. Ruilen en retourneren is bij ons geen probleem. Heeft u nog een vraag over de propellerhoes voor uw boot? Neem gerust contact op.