Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Landen vlaggen

   Wanneer je aan het varen bent, is het voeren van een landvlag verplicht. De landvlag laat zien wat de nationaliteit van de kapitein is. Bekijk ons assortiment!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   32 Producten
   Voordeel pakker
   Vlag Nederland

   Vlag Nederland

   Mooie Nederlandse vlag voor op de boot voorzien ...

   Deliverytime

   5,50
     BOOTTOTAAL TIP
     Vlag Nederland Classic

     Vlag Nederland Classic

     Geen een mooie uitstraling aan jouw boot met dez...

     Deliverytime

     5,60
       Voordeel pakker
       Vlag België

       Vlag België

       Belgische bootvlaggen in verschillende maten lev...

       Deliverytime

       5,50

         Landen vlaggen

         Je bevestigt deze vlag aan de hekstoel of spiegel van je boot. Er bestaan ook beleefdheidsvlaggen. Dit zijn kleine landvlaggen die je gebruikt wanneer je in het buitenland vaart. Lees hier alles over de vlagetiquette van landvlaggen.


         Landvlag online kopen

         Er bestaan allerlei soorten vlaggen: geuzenvlaggen, seinvlaggen, provincievlaggen, Europavlaggen en landenvlaggen. De categorie landvlaggen kunnen we onderverdelen in: natievlaggen en beleefdheidsvlaggen.

         • Natievlag: De natievlag geeft aan wat de nationaliteit van de kapitein is. Je bevestigt deze vlag aan een vlaggenstok en steek deze in een vlaggenstokhouder aan de hekstoel of spiegel van je boot. Deze vlag voert je alleen overdag, na zonsondergang moet je hem, volgens de vlagetiquette, binnenhalen.

         • Beleefdheidsvlag:
         Een beleefdheidsvlag is niet verplicht, maar wel aan te raden. Dit is een kleine landvlag die je in de zaling aan stuurboord hijst wanneer je in het buitenland vaart. Vaar je in Frankrijk? Dan hijs je de Franse beleefdheidsvlag. Ook de beleefdheidsvlag haal je binnen zodra de zon ondergaat.

         Let op: een algemeen geldende regel is dat een vlag niet versleten, verkleurd of vervuild mag zijn. Vervang je landenvlag(gen) dus op tijd! Bij Boottotaal verkopen we Talamex landvlaggen van spunpolyster. Deze zijn zeer sterk en kleurvast. Je kunt de landvlaggen online bestellen, wij leveren ze dan zo snel mogelijk bij je thuis af.


         Welke maat vlag heb ik nodig?

         Voor de maat van de vlag gelden geen standaard regels. Wel moet de vlag in verhouding zijn met de boot en niet in het water hangen. Bij Boottotaal hebben we landvlaggen in veel verschillende maten. Zo hebben we de Nederlandse vlag o.a. in de maten 20x30 cm, 50x75 cm, 100x150 cm en 150x225 cm. Bootvlaggen van 20x30 cm worden als beleefdheidsvlaggen gebruikt. Naast Nederlandse vlaggen hebben we landenvlaggen van: Portugal, Corsica, België, Duitsland, Italië, Kroatië, Spanje en Frankrijk.

         Heeft je nog vragen over de landvlaggen? Neem gerust contact op.