Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Spoelklemmen

   Op deze pagina vindt u onze selectie spoelklemmen, ook wel doorspoelklemmen of motorspoelklemmen genoemd. Dit is een praktisch hulpmiddel om het koelwatersysteem van uw buitenboordmotor of sterndrive van binnen schoon te spoelen met leidingwater.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   12 Producten

   Spoelklemmen

   Boottotaal is een van de grootste online watersportwinkels op het gebied van buitenboordmotoren en toebehoren voor uw (buitenboord)motor. U kunt bij ons terecht voor motorsteunen, impellers, turboswings, buitenboordmotorsloten, dodemanskoorden en onderhoudsproducten voor uw buitenboordmotor. Op deze pagina vindt u onze selectie spoelklemmen, ook wel doorspoelklemmen of motorspoelklemmen genoemd. Dit is een praktisch hulpmiddel om het koelwatersysteem van uw buitenboordmotor of sterndrive vanbinnen schoon te spoelen met leidingwater. 


   Spoelklemmen voor uw buitenboordmotor

   Uw (buitenboord)motor wordt gekoeld door het water waar u in vaart. Het vuil en zout in dit water kunnen ervoor zorgen dat het koelwatersysteem van uw buitenboordmotor of sterndrive verstopt raakt. Dit kan leiden tot oververhitting van uw motor. Het is daarom belangrijk dat u de buitenboordmotor of sterndrive van uw boot regelmatig doorspoelt met schoon leidingwater. Hiervoor kunt u een spoelklem gebruiken. Deze lijkt een beetje op een koptelefoon waarvan u de ‘oorkleppen’ op de koelwatertoevoer van uw buitenboordmotor of sterndrive zet. Aan de spoelklem zit een gewone tuinslangaansluiting waar u een tuinslang aan kunt koppelen. Door het schone leidingwater een paar minuten door het koelwatersysteem van uw motor te laten lopen, wordt al het vuil weggespoeld.   U kunt een spoelklem ook gebruiken om uw buitenboordmotor op het droge te laten draaien. Bijvoorbeeld om de motor te testen. Met een spoelklem voorkomt u dat de motor oververhit raakt wanneer deze niet in contact is met buitenwater. 


   Boottotaal: uw online watersportwinkel

   Met meer dan 25.000 watersportproducten is Boottotaal een van de grootste online watersportwinkels van Nederland en België. Vrijwel alle producten worden uit voorraad geleverd waardoor u ze razendsnel in huis heeft. Verzending van 99 euro is gratis en ruilen of retourneren is geen probleem. Heeft u nog vragen over de spoelklemmen voor uw buitenboordmotor of sterndrive? Neem gerust contact met ons op. Ons team van specialisten én watersportliefhebbers zit voor u klaar.