Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Hoosmaat

   De Hoosmaat houdt de de boot droog en werkt op zonne-energie. De Hoosmaat bestaat uit een accubak met ingebouwde accu en bilgepomp. Bovenop de accubak is het zonnepaneel gemonteerd. Deze houdt de accu vol zodat de Hoosmaat altijd kan werken als het nodig... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product

   Hoosmaat

   Wilt u liever een losse bilgepomp op 12 of 24 volt? Dat kan ook, bekijk dan ons assortiment bilgepompen. Het voordeel van een Hoosmaat is dat u nooit meer zelf hoeft te pompen of te scheppen. Uw boot zal altijd droog zijn. 

   Duurzaam

   Doordat de Hoosmaat gebruik maakt van een zonnepaneel is het verbruik van de bilgepomp duurzaam. Daarnaast is er gewerkt met duurzame materialen voor een lange levensduur.

   Geen zorgen

   Uw bilgepomp in de hoosmaat zal altijd klaar staan om in te schakelen aangezien het zonnepaneel voor een volle accu zorgt. Zo heeft u geen zorgen of uw pomp wel aanspringt als het regent. 

   Weinig ruimte

   Doordat de Hoosmaat compact is kan de Hoosmaat in vrijwel alle boten worden geplaatst. De sterke pomp in de Hoosmaat zorgt er voor dat uw boot binnen enkele minuten wordt leeggepompt.