Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Kneeboard

   Kneeboarden is een relatief nieuwe watersporttrend die voor jong en oud geschikt is. Bovendien is het niet moeilijk om ‘onder de knie’ te krijgen. Wij verkopen complete kneeboardsets tot kneeboardaccessoires zoals lijnen, hendels en tassen!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   12 Producten

   Kneeboard

   Een kneeboard achter de boot binden? Dat zorgt gegarandeerd voor veel plezier! Nederland is een waterrijk land en ook België heeft een uitgestrekte kustlijn waar watersportliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Word jij blij van een dag op het water zijn, dan zijn er ontzettend veel manieren om je te vermaken. Zo kan je heerlijk gaan zeilen, surfen, suppen, wakeboarden, maar ook kneeboarden. Ben jij hier al bekend mee? Op een kneeboard over het water razen is ontzettend leuk en gemakkelijker dan wakeboarden, dus om deze reden erg geschikt voor zowel jong als oud.

   In onze webshop vind je verschillende kneeboards voor een aantrekkelijke prijs. Benieuwd naar het assortiment? Bekijk het assortiment kneeboards van onder andere het welbekende merk Jobe.

    

   Wat is kneeboarden?

   Kneeboarden is zo ontzettend leuk. Wanneer je er niet mee bekend bent en graag een dagje op het water vertoeft, is het een absolute aanrader om uit te proberen. Zoals de naam al doet vermoeden, neem je bij het kneeboarden met je knieën plaats op een board. Om te starten, ga je eerst op je buik op de plank liggen. Zodra de boot op volle snelheid vaart, ga je op je knieën zitten. Deze plaats je onder een knieband voor extra grip en met je handen grijp je de handel stevig vast. Naar mate je meer ervaring hebt met het kneeboarden, zal je ook allerlei trucs kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan het maken van sprongen, bochten en het spinnen in de lucht.

   Vind je wakeboarden en waterskiën leuk, maar vind je het lastig om balans te houden? Probeer een kneeboard!

    

   Kneeboard kopen

   Wil jij een kneeboard aanschaffen? Het merk Jobe biedt verschillende kneeboard sets aan, zodat jij goed voorbereid het water op kunt.

   Jobe Streak

   Jobe Subsonic

   Jobe Sentry kneeboard pakket

   De complete starterspakketten van Jobe bevatten naast een Jobe kneeboard ook een kneeboardlijn, hendel, universeel vest en doorzichtige opbergtas. Aan het kneeboard zit bovendien ook een startershaak waaraan je een hendel klemt, zodat het gemakkelijker is om vanuit een liggende positie op de knieën te gaan zitten.


   Bij Boottotaal vind je zowel losse kneeboards als complete kneeboard sets én allen altijd voor een scherpe prijs. De Jobe sets zijn verkrijgbaar in de kleur blauw en rood.

    

   Meer informatie kneeboard

   In onze webshop vind je kneeboard sets voor beginners, maar ook voor gevorderden. De Jobe Stage is uitermate geschikt voor ervaren kneeboarders. Zo heeft de Jobe Stage scherpe randen waardoor het spinnen en maken van bochten nog gemakkelijker gaat.

   Wil je graag meer weten over het kopen van een kneeboard? Of heb je een vraag over één van onze andere producten en wil je een advies? Wij zitten klaar om jou te helpen.