Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Kooktoestellen

   Je boot is als een tweede thuis. Om hetzelfde comfort te ervaren als in je huis, is een goed uitgeruste kombuis onmisbaar. En dat begint met een goed kooktoestel!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   24 Producten
   Camp Gear anti aanbakfolie

   Camp Gear anti aanbakfolie

   Stevige herbruikbare anti-aanbak folie. Ideaal v...

   Deliverytime

   8,99

     Kooktoestellen

     Bij Boottotaal vind je een ruim assortiment kooktoestellen voor de boot: van 1-pit inbouw gaskomfoor tot 4-pits cardanisch fornuis inclusief oven. En ook de combinatie van een spoelbak en een gaskomfoor vindt je in onze watersport webshop.


     Koken aan boord: een scheeps kooktoestel in elke maat

     Even een pizza in de oven schuiven, soep opwarmen of een uitgebreid 3-gangen-diner bereiden. Met een gaskomfoor van Allpa, Force 10, techimpex of Thetford draai je je hand er niet voor om. Kooktoestellen voor de boot zijn in vele varianten verkrijgbaar. Het is onder andere afhankelijk van de ruimte in je kombuis welk kooktoestel voor je geschikt is. U heeft de keuze uit de volgende opties:

     • Gas of keramisch: wanneer je aan boord een gasinstallatieheeft, kun je gebruikmaken van een gasfornuis. Je bent dan niet afhankelijk van (wal)stroom. Wil je koken op de boot zonder gas? Kies dan voor een keramisch kooktoestel. Bij Boottotaal vind je verschillende keramische kooktoestellen, ook inclusief elektrische oven voor de boot.
     • Inbouw of opbouw: bij Boottotaal heb je de keuze uit een inbouw of opbouw gaskomfoor voor de boot. Een opbouw kooktoestel is handig wanneer je weinig ruimte hebt aan boord. Eventueel kun je deze opbergen wanneer je hem niet gebruikt.
     • Cardanisch fornuis inclusief oven: wil je het liefst alles in één? Kies dan voor een cardanisch fornuis inclusief oven. De cardanische ophanging zorgt ervoor dat de oven altijd in balans blijft, ook als je aan de wind vaart. Wanneer je de ovenklep opent, schuift deze in de oven waardoor je ruimte bespaart.
     • Gaskomfoor inclusief spoelbak: een ideale oplossing voor kleine boten. Vaak kan dit compacte kooktoestel met een klep worden afgesloten zodat je extra werkruimte heeft wanneer je het fornuis of de spoelbak niet gebruikt.

     Om de inrichting van je kombuis compleet te maken, vind je in onze watersport webshop ook 12 volt koffiezetters, waterkokers en koelkasten. Heeft je nog vragen over de kooktoestellen? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.