Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Drinkwaterpompen

   Drinkwaterpompen voor aan boord in 12 of 24 volt. Onze drinkwaterpompen zijn leverbaar in 25 en 40 psi. Wij leveren een groot assortiment waterpompen van de bekende merken Jabsco, Johnson, Shurflo, Flojet, Seaflo, whale en Marco... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   50 Producten
   Jabsco PAR-MAX HD6 DRINKWATERPOMP 12V 23 L/M 60 PSI

   Deliverytime

   287,99
     Johnson Aqua Jet 2.9

     Johnson Aqua Jet 2.9

     Sterke aqua jet drinkwaterpomp met een opvoerhoo...

     Deliverytime

     145,01

       Drinkwaterpompen

       Afhankelijk van het aantal tappunten en de opvoerhoogte kies je de passende drinkwaterpomp. Bij elk van de waterpompen in ons assortiment wordt de opvoerhoogte en de capaciteit vermeldt. De pompen zijn geschikt als douchepomp, drinkwaterpomp en dekwaspomp. Afhankelijk van de sterkte kun je 1 of meerdere tappunten aansluiten op de drinkwaterpompen. Wij leveren zowel drinkwaterpompen aan de pleziervaart als aan de beroepsvaart.


       Drinkwaterpomp met drukschakelaar

       n ons assortiment hebben we drinkwaterpompen die worden geactiveerd door een drukknop of elektrisch aangestuurde kraan. Daarnaast hebben we drinkwaterpompen met een drukschakelaar. De drukschakelaar wordt geactiveerd zodra de druk wegvalt en schakelt dan de waterpomp in. Zodra de kraan wordt dichtgedraaid wordt er weer druk opgebouwd en zal de 12 of 24 volt drinkwaterpomp voor op de boot zelf uitschakelen. 


       Stille drinkwaterpomp voor de boot

       De waterpompen worden geleverd inclusief slangtules met of zonder quick connect. Sommige modellen hebben verschillende slangtules met diverse diameters. Door de rubbers onder aan de drinkwaterpomp zijn de meeste pompen stil. Daardoor ontstaan minder trillingen en heeft je een stille drinkwaterpomp.


       Onderdelen drinkwaterpompen

       Naast nieuwe drinkwaterpompen hebben we ook alle onderdelen in ons assortiment om je bestaande drinkwater pomp te repareren. Of het nu gaat om de Jabsco par max 1,9, 2,0, 3,0, 4,0 of de Whale watermaster, Johnson Aquajet, Flojet tiger of de Shurflo pomp. Boottotaal levert de onderdelen voor deze drinkwaterpompen.


       Drinkwaterpomp kopen

       Voor vragen over een te plaatsen of te vervangen waterpomp voor in je boot, caravan, vrachtwagen of camper, vraag het ons gerust! Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste drinkwaterpomp.