Become a dealer?

Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Gashendels

   Wil je de buitenboordmotor op afstand bedienen? Dan is het handig om een gashendel aan de stuurconsole van je boot te monteren. Hiermee kun je gas geven en de boot in de achteruit-stand zetten zonder dat je eerst naar de buitenboordmotor moet lopen.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   9 Producten

   Gashendels

   Gashendels zijn er in vele varianten:

   • Gashendel boot opbouw: deze wordt bovenop de stuurconsole gemonteerd. Een opbouw gashendel bestaat uit één of twee hendels.
   • Gashendel boot zij-montage: deze wordt aan de zijkant van de stuurconsole of aan de kuipwand gemonteerd. Zeker op zeilboten zien we deze variant vaak terug.
   • Gashendel boot met trim: een trimknop op de gashendel voorkomt dat de hendel beweegt door trillingen van de motor. De werking van een gashendel met trim is iets anders dan een hendel zonder trim: wanneer je de boot in z’n vooruit, achteruit of in de neutraalstand wilt zetten, drukt je de knop in tijdens het schakelen.

   Bij Boottotaal vindt je onder andere gashendels van Allpa en Teleflex. Voor het aansluiten van een gashendel op de boot heeft je ook schakel- en gaskabels nodig. Ook deze vindt je in onze webshop.


   Buitenboordmotor op afstand bedienen: gashendels en meer

   Wat heeft je allemaal nodig om de buitenboordmotor (of inboard motor) op afstand te bedienen?

   • Stuurwiel: door te sturen met een stuurwiel in plaats van met de buitenboordmotor zelf, wordt het besturen van de boot makkelijker en heeft je meer bewegingsvrijheid. Bij Boottotaal kunt je stuurwielen los kopen, maar we hebben ook complete stuursystemen inclusief kabels en andere montagebenodigdheden.
   • Stuurkabels: hiermee legt je de verbinding tussen de motor en het stuurwiel. Stuurkabels moeten regelmatig vervangen worden doordat ze onderhevig zijn aan roest.
   • Schakel- en gaskabels: deze zijn nodig om de verbinding te maken tussen de motor en de gashendel. Ook deze moet je regelmatig vervangen.
   • Gashendels: om op afstand gas te kunnen geven, heeft je een gashendel nodig. Bij Boottotaal hebben we opbouw- en zijmontage gashendels met en zonder trim en in verschillende prijsklassen.


   Boottotaal: zorgeloos genieten van het leven op het water

   Wij willen dat je maximaal en zorgeloos van het leven op het water kunt genieten. Daarom bieden wij een compleet assortiment aan watersportartikelen waarmee je boot van alle gemakken wordt voorzien. Van dekuitrusting tot bootmeubels. Maar ook voor het op afstand besturen van de buitenboordmotor, vindt je bij ons alle onderdelen. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar waardoor je ze binnen twee werkdagen in huis heeft.