Become a dealer?

Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Onderwaterverlichting

   Wil je je boot ’s avonds in de spotlights zetten? Monteer dan onderwaterverlichting op je onderwaterschip. Dit zijn speciale waterdichte led-lampen die bestand zijn tegen extreme impacts. De lampen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zoals je zelf... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   14 Producten

   Onderwaterverlichting

   De lampen worden niet warm en zijn bestand tegen corrosie, chemicaliën en UV. Bij Boottotaal vindt je onderwaterverlichting van bekende merken als Allpa en Attwood.

   Bootverlichting kopen

   Verlichting aan boord is heel belangrijk. Het wordt daarom aanbevolen om, net als thuis, met een goed lichtplan te werken zodat je ’s avonds en ’s nachts genoeg licht heeft aan boord. Bij Boottotaal zijn we gespecialiseerd in bootverlichting waarmee je invulling kunt geven aan je lichtplan. Bij ons vind je onder andere de volgende categorieën: 

   • Navigatieverlichting: navigatieverlichting is verplicht wanneer je na zonsondergang aan het varen bent.
   • Interieurverlichting voor de boot: ofwel binnenverlichting. Denk aan plafondlampen, maar ook wandlampen, leeslampen en kaartleeslampen.
   • Schijnwerpers: dit is een extra sterke lamp die je ’s avonds als zoeklicht kan gebruiken, bijvoorbeeld om obstakels in het water waar te nemen.
   • Steigerverlichting: door steigerverlichting te monteren wordt het makkelijker om ’s avonds de boot af te meren.
   • Onderwaterverlichting: dit monteert je op het onderwaterschip van je boot. Led-onderwaterverlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je boot wordt prachtig uitgelicht, zeker wanneer je voor anker ligt is dit een mooi gezicht.


   Boottotaal: alles voor de boot

   In onze watersport webshop vindt je alles voor in, aan en om je boot. Wij zijn zelf fanatieke watersporters dus wij weten wat je nodig heeft om optimaal van het leven aan boord te genieten. Naast onderhoudsproducten, bieden wij bootmeubels, zeilkleding, verlichting voor de boot, onbreekbare serviezen, reddingsvesten, funtubes en nog veel meer. We hebben ruim 25.000 watersportartikelen die vrijwel allemaal uit voorraad leverbaar zijn waardoor je ze snel in huis, of aan boord, heeft. Heeft je nog vragen over onderwaterverlichting? Of over een ander product? Neem gerust contact met ons op.