Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Teak accessoires

   De opbergruimte aan boord is vaak beperkt. Onze teak accessoires lossen dit probleem voor je op!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   162 Producten
   Boekenrek

   Deliverytime

   119,95

     Teak accessoires

     De opbergruimte aan boord is vaak beperkt. Door teak accessoires aan de wanden te bevestigen maak je optimaal gebruik van de beperkte ruimte op een boot. Bovendien zorgen deze teak bakjes ervoor dat je spullen niet gaan schuiven wanneer je op zee bent. Boottotaal heeft ruim honderd soorten teakhouten accessoires. Deze slim ontworpen bakjes en andere accessoires van ARC Marine kunnen in alle ruimtes aan boord worden toegepast.


     Teak accessoires voor de badkamer

     Wanneer je de haven uitvaart, is het belangrijk dat je spullen zeevast zijn opgeborgen in de kuip en kajuit. Zeevast wil zeggen dat ze bij deining of golfslag niet kunnen vallen of schuiven. ARC Marine heeft een collectie teak accessoires ontwikkeld waarin je alle benodigde spullen kunt opbergen. Ook voor de badkamer bestaan er teakhouten bakjes zoals een teak tandenborstelhouder, zeepbakje, douche caddy, handdoekring  en toiletrolhouder. Al deze teak accessoires kunt je online bestellen bij Boottotaal.


     Teak accessoires voor de kombuis

     Zeker met glaswerk en porselein moet je voorzichtig zijn aan boord. Eén golf en je borden en glazen liggen aan diggelen. Voor de kombuis bieden wij daarom teak opbergrekken voor wijnglazen, waterglazen en borrelglazen. Maar ook voor borden, bestek, bekers, kruidenpotjes en wijnflessen. De teak accessoires voor de kombuis zijn er in verschillende varianten. Je kunt de teak glazenrekken en bekerhouders ook in de kuip monteren zodat je je kop koffie of glas wijn altijd binnen handbereik heeft tijdens het varen. Naast opbergbakjes vindt je hier ook teak dienbladen, snijplanken en onderzetters.


     Teak accessoires voor navigatie en communicatie

     Om snel en goed te kunnen navigeren op zee, is het aan te raden om je navigatie- en communicatiespullen praktisch op te bergen. Bij Boottotaal vind je een teak bakje voor je verrekijker, zeekaarten, GPS-systeem, kompas, seinvlaggen, passer, pennen en alle andere benodigde navigatiespullen. Door deze spullen overzichtelijk en zeevast op te bergen, raak je ze nooit kwijt. Bovendien geeft het teakhout een warme uitstraling aan je kajuit.


     Kan teak ook buiten worden gebruikt?

     De teak accessoires van ARC Marine kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. ARC teak is een duurzaam hardhoutsoort dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en is daarom bij uitstek geschikt voor de watersport. Na verloop van tijd krijgt teak een grijze gloed. Door een speciale teak cleaner te gebruiken, geeft je de teak accessoires weer hun oorspronkelijke bruine kleur terug.


     Teak accessoires online kopen

     Bij Boottotaal hebben wij een ruime collectie teak accessoires voor in de kuip en kajuit. Je kunt ze online bestellen en thuis laten afleveren. De teak accessoires hebben een levertijd van 1-2 werkdagen.