Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Wielklemmen

  Bij Boottotaal vindt u alles op het gebied van veiligheid, waaronder een uitgebreide collectie sloten voor de boot. Van kettingsloten om uw sloep vast te leggen tot buitenboordmotorsloten.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  2 Producten
  SCM Goedgekeurd
  Steady wielklem SCM goedgekeurd

  Steady wielklem SCM goedgekeurd

  SCM goedgekeurde wielklem met eenvoudige bevesti...
  € 135,-

  Wielklemmen

   Bij Boottotaal vindt u alles op het gebied van veiligheid, waaronder een uitgebreide collectie sloten voor de boot. Van kettingsloten om uw sloep vast te leggen tot buitenboordmotorsloten. Maar ook voor het op slot leggen van uw boottrailer bieden wij passende sloten. U kunt hiervoor trailersloten gebruiken, maar ook een wielklem. Wij bieden SCM gecertificeerde wielklemmen van DoubleLock en Steady. 


  Wielklem boottrailer online kopen

  Wanneer u uw (boot)trailer ergens onbeheerd achterlaat, bestaat er een kans dat deze gestolen wordt. Zeker wanneer uw boot op de trailer staat, wilt u er zeker van zijn dat de trailer niet gestolen kan worden. U kunt hiervoor een trailerslot gebruiken, bijvoorbeeld een koppelingsslot waarmee u voorkomt dat de trailer achter een auto gehangen kan worden. Een andere optie is een anti-diefstalketting van DoubleLock. Hieraan zit een stick die u door het wiel van uw trailer steekt waardoor het wiel wordt geblokkeerd. Een makkelijke en effectieve methode om uw trailer te beschermen tegen diefstal, is het aanbrengen van een SCM wielklem. In één beweging bevestigt u de wielklem aan het wiel waarnaar het niet meer kan draaien. 


  DoubleLock wielklem

  De DoubleLock wielklem is een vaak verkocht product in ons assortiment. DoubleLock sloten staan namelijk bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een DoubleLock wielklem kunt u uw trailer (inclusief boot) met een gerust gevoel achterlaten. In de video bij het product ziet u hoe eenvoudig het bevestigen van deze wielklem is. U klikt de klem op het wiel en draagt hem vervolgens vast met de bijgeleverde sleutel. Binnen 10 seconden kunt u de wielklem aanbrengen. De klem is voorzien van foam om beschadiging van het wiel te voorkomen.   Behalve dat u de DoubleLock wielklem kunt gebruiken voor een aanhanger of boottrailer, is hij ook geschikt voor een camper of caravan. Belangrijk is wel dat u rekening houdt met het aantal inch van het wiel. De wielklem van DoubleLock is geschikt voor 13, 14, 15 of 16 inch. Alle wielklemmen in onze watersport webshop zijn SCM gecertificeerd. Dat wil zeggen dat ze goedgekeurd zijn door de verzekeraar.   Heeft u nog vragen over de wielklemmen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.        
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »