Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Hydrofoils

   Hydrofoils zijn draagvleugels die u in de meeste gevallen zonder gereedschap en zonder gaten te boren op uw boot monteert. Bekijk onze verschillende merken.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   10 Producten

   Hydrofoils

   Hydrofoil buitenboordmotor

   Een Hydrofoil biedt de oplossing voor het zogenaamde Porpoising: het dansen van de boot als deze op hoge snelheid vaart met een kleine golfslag. Door de aqua dynamische eigenschappen ontstaat een hogere waterdruk onder de hydrofoil waardoor de achterkant van de boot opgelicht en de boeg naar beneden gedrukt wordt. Het resultaat is een stabielere boot bij lage en hoge snelheid. Bij Boottotaal bieden wij verschillende merken hydrofoils aan: SEsport, Stingray en Easterner. Op hun beurt bieden zij verschillende varianten aan. Allen zijn bedoeld om de prestaties van uw boot te verbeteren, de druk op uw boot te verminderen en brandstof te besparen. Zo verdienen hydrofoils zichzelf steeds opnieuw terug.


   SEsport Hydrofoil

   SEsport is een veel verkocht merk hydrofoils wat zich zeker heeft bewezen. U vindt bij ons drie varianten: De SE Sport 200, 300 en 400. De SE Sport 200 is een hydrofoil die past op alle merken buitenboordmotoren vanaf 8 pk tot 40 pk en is eenvoudig te installeren. Met de SE Sportclip bevestigt u de SE Sport 200 zonder te boren op uw buitenboordmotor. Hij is zeer eenvoudig te monteren en wordt geleverd inclusief montagehandleiding. Heeft u een buitenboordmotor van meer dan 40 pk? Dan zijn de SE Sport 300 of SE Sport 400 meer geschikt voor u. De SE Sport 300 past op alle merken buitenboordmotoren vanaf 40 tot 425 pk. Hij is ook geschikt voor inboardmotoren met een staartstuk. Met de SE Sportclip bevestigt u de SE Sport 300 zonder te boren op uw buitenboordmotor. De SE Sport 400 is nieuw in de SE Sport familie en ook geschikt voor motoren vanaf 40 pk. Gebruik van de Sport Clip is niet nodig, deze is geïntegreerd in dit type hydrofoils.


   StingRay Hydrofoil

   StingRay's Classic, SR, was het belangrijkste product van het bedrijf bij de start in 1987. De StingRay Classic, SR, werd ontwikkeld om te voldoen aan de vraag van de markt naar een eendelige draagvleugelstabilisator waarmee een breed scala aan buitenboordmotoren en hekaandrijvingen kan worden gemonteerd. Hij werd al snel een van de populairste accessoires voor schepen aller tijden. Sindsdien is de StingRay Classic Hydrofoils reeks uitgebreid met andere modellen. Zo biedt Boottotaal de Stringray Hydrofoil XRIII Junior voor 75 tot 300 pk aan en kunt u ook de StingRay Hydrofoil Starfire voor 40 tot 300 pk in onze webshop voor watersporters vinden.


   Easterner Hydrofoil

   Easterner is een toonaangevende fabrikant, gevestigd in Taiwan, met een groot assortiment accessoires voor motorboten en aanhangwagens, zoals navigatieverlichting, brandstofleidingen, roeispanen, bootstoelen, lieren, aanhangwagenlichten, enzovoorts. Wij bieden Easterner hydrofoils voor 4 tot 50 PK en voor 50 PK + motoren. Bekijk ze hieronder.

   Meer informatie?

   Wilt u meer weten over hydrofoils of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder. Naast Hydrofoils kunnen wij u helpen met alles voor uw buitenboordmotor zoals buitenboordmotorsloten, verlengers, hoezen en onderhoudskit.