Become a dealer?

Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Hydrofoils

   Hydrofoils zijn draagvleugels die u in de meeste gevallen zonder gereedschap en zonder gaten te boren op uw boot monteert. Bekijk onze verschillende merken.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   11 Producten
   Prijspakker
   Hydrofoil 4PK tot 50PK

   Hydrofoil 4PK tot 50PK

   Uw boot sneller in plané met deze hydrofoil. Un...

   Deliverytime

   22,95
     Aanbieding
     Hydrofoil voor 50 PK +

     Deliverytime

     29,95
       30% korting
       Stingray Hydrofoil Starfire 40 tot 300pk

       Deliverytime

       97,-
         Aanbieding
         SE Sport 200 ( tot 40 pk)

         SE Sport 200 ( tot 40 pk)

         De snelste manier om eenvoudig en betaalbaar uw ...

         Deliverytime

         74,95
           20% korting
           SE Sport 300 ( 40+ pk)

           SE Sport 300 ( 40+ pk)

           Sneller planeren met de Se Sport 300 in de kleur...

           Deliverytime

           74,95
             Aanbieding
             SE Sport Sportclip

             Deliverytime

             75,-
               Aanbieding
               SE Sport 400 ( 40+ pk) zwart

               SE Sport 400 ( 40+ pk) zwart

               Sneller planeren met de Se Sport 400! Makkelijke...

               Deliverytime

               94,50
                 Aanbieding
                 Stingray Hydrofoil XRIII Junior tot 75pk

                 Deliverytime

                 199,95

                   Hydrofoils

                   Hydrofoil buitenboordmotor

                   Een Hydrofoil biedt de oplossing voor het zogenaamde Porpoising: het dansen van de boot als deze op hoge snelheid vaart met een kleine golfslag. Door de aqua dynamische eigenschappen ontstaat een hogere waterdruk onder de hydrofoil waardoor de achterkant van de boot opgelicht en de boeg naar beneden gedrukt wordt. Het resultaat is een stabielere boot bij lage en hoge snelheid. Bij Boottotaal bieden wij verschillende merken hydrofoils aan: SEsport, Stingray en Easterner. Op hun beurt bieden zij verschillende varianten aan. Allen zijn bedoeld om de prestaties van uw boot te verbeteren, de druk op uw boot te verminderen en brandstof te besparen. Zo verdienen hydrofoils zichzelf steeds opnieuw terug.


                   SEsport Hydrofoil

                   SEsport is een veel verkocht merk hydrofoils wat zich zeker heeft bewezen. U vindt bij ons drie varianten: De SE Sport 200, 300 en 400. De SE Sport 200 is een hydrofoil die past op alle merken buitenboordmotoren vanaf 8 pk tot 40 pk en is eenvoudig te installeren. Met de SE Sportclip bevestigt u de SE Sport 200 zonder te boren op uw buitenboordmotor. Hij is zeer eenvoudig te monteren en wordt geleverd inclusief montagehandleiding. Heeft u een buitenboordmotor van meer dan 40 pk? Dan zijn de SE Sport 300 of SE Sport 400 meer geschikt voor u. De SE Sport 300 past op alle merken buitenboordmotoren vanaf 40 tot 425 pk. Hij is ook geschikt voor inboardmotoren met een staartstuk. Met de SE Sportclip bevestigt u de SE Sport 300 zonder te boren op uw buitenboordmotor. De SE Sport 400 is nieuw in de SE Sport familie en ook geschikt voor motoren vanaf 40 pk. Gebruik van de Sport Clip is niet nodig, deze is geïntegreerd in dit type hydrofoils.


                   StingRay Hydrofoil

                   StingRay's Classic, SR, was het belangrijkste product van het bedrijf bij de start in 1987. De StingRay Classic, SR, werd ontwikkeld om te voldoen aan de vraag van de markt naar een eendelige draagvleugelstabilisator waarmee een breed scala aan buitenboordmotoren en hekaandrijvingen kan worden gemonteerd. Hij werd al snel een van de populairste accessoires voor schepen aller tijden. Sindsdien is de StingRay Classic Hydrofoils reeks uitgebreid met andere modellen. Zo biedt Boottotaal de Stringray Hydrofoil XRIII Junior voor 75 tot 300 pk aan en kunt u ook de StingRay Hydrofoil Starfire voor 40 tot 300 pk in onze webshop voor watersporters vinden.


                   Easterner Hydrofoil

                   Easterner is een toonaangevende fabrikant, gevestigd in Taiwan, met een groot assortiment accessoires voor motorboten en aanhangwagens, zoals navigatieverlichting, brandstofleidingen, roeispanen, bootstoelen, lieren, aanhangwagenlichten, enzovoorts. Wij bieden Easterner hydrofoils voor 4 tot 50 PK en voor 50 PK + motoren. Bekijk ze hieronder.

                   Meer informatie?

                   Wilt u meer weten over hydrofoils of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder. Naast Hydrofoils kunnen wij u helpen met alles voor uw buitenboordmotor zoals buitenboordmotorsloten, verlengers, hoezen en onderhoudskit.