Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   5 pk buitenboordmotor

   De DF5A is de 5 pk buitenboordmotor van Suzuki. Speciaal ontwikkeld voor kleine boten en opblaasboten, waarbij draagbaarheid en efficiëntie centraal staan. Met een gewicht vanaf slechts 23,5 kg is deze motor gemakkelijk te hanteren en heeft hij een zeer l... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   2 Producten
   NU 6 JAAR GARANTIE
   Suzuki buitenboordmotor 5pk - DF5A - Kortstaart - Zwart

   Suzuki buitenboordmotor 5pk - DF5A - Kortstaart - Zwart

   ☑️ Suzuki DF5A Kortstaart
   ☑️ 6 jaar garantie & 150 eu voordeel
   ☑️ Door onze eigen chauffeur afgeleverd

   Deliverytime

   1.299,-
     NU 6 JAAR GARANTIE
     Suzuki buitenboordmotor 5pk - DF5A - Langstaart - Zwart

     Suzuki buitenboordmotor 5pk - DF5A - Langstaart - Zwart

     ☑️ Suzuki DF5A Langstaart
     ☑️ 6 jaar garantie & 150 eu voordeel
     ☑️ Door onze eigen chauffeur afgeleverd

     Deliverytime

     1.299,-

       5 pk buitenboordmotor

       De DF5A is de 5 pk buitenboordmotor van Suzuki. Speciaal ontwikkeld voor kleine boten en opblaasboten, waarbij draagbaarheid en efficiëntie centraal staan. Met een gewicht vanaf slechts 23,5 kg is deze motor gemakkelijk te hanteren en heeft hij een zeer laag brandstofverbruik. Bij Boottotaal ben je aan het juiste adres voor specialistisch advies!

       5 pk buitenboordmotor voldoet aan milieu-eisen

       De DF5A is uitgerust met een handig kantelsysteem voor extra gebruiksgemak en beschikt over een krachtige eencilinder 4-takt motor met een cilinderinhoud van 138 cm³, wat hem een van de grootste 1-cilinders in zijn klasse maakt. Geniet van de stille en soepele werking van de DF5A, die voldoet aan strenge milieu-eisen. 5 pk buitenboord motoren voldoet aan milieu-eisen

       Deze 5 pk buitenboordmotor biedt uitstekende acceleratie dankzij zijn lichte gewicht en het uitstekende koppel in het lage en middentoerengebied. De digitale condensatorontsteking zorgt voor nauwkeurige ontstekingstiming en omvat een toerentalbegrenzer, terwijl een verminderde compressie bij het starten zorgt voor moeiteloze handstarts. De verbeterde brandstof- en smeersystemen stellen je in staat de DF5A zonder lekkage op drie verschillende manieren neer te leggen. Standaard is er een aansluiting voor een externe brandstoftank beschikbaar.

       5 pk buitenboord motoren kopen? Natuurlijk bij Boottotaal  

       Als je een 5 pk buitenboordmotor wil kopen doe je dit natuurlijk bij Boottotaal. We maken de motor vaarklaar voor je en een van onze eigen chauffeurs levert hem keurig netjes af op de plaats waar jij wil! Bovendien profiteer je niets alleen van de Suzuki deals, maar ook nog van een jaar lang gratis Botenwacht t.w.v. €89,-! Zo ga je altijd goed uitgerust het water op!