Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Spiegelbeschermers

   Heeft u een buitenboordmotor aan de spiegel van uw boot hangen? Dan is het aan te raden een spiegelbeschermplaat aan de binnen- en buitenkant van de spiegel te monteren. Deze spiegelbeschermer voorkomt dat de buitenboordmotor uw boot beschadigt.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   14 Producten

   Spiegelbeschermers

   Bij Boottotaal vindt u betaalbare spiegelbeschermers die u eenvoudig bevestigt aan de spiegel van uw boot.

   Buitenboordmotor bevestigen aan spiegel: gebruik spiegelbeschermers

   Wanneer u een buitenboordmotor aan de spiegel van uw polyester, houten of rubberboot heeft hangen, wilt u natuurlijk niet dat deze blijvende schade aanricht aan uw boot. Deze schade kan bijvoorbeeld ontstaan door het aandraaien van de klemmen op een buitenboordmotor of bij het plaatsen en verwijderen van de motor. Daarom adviseren wij het gebruik van een spiegelbeschermer. U kunt zowel een spiegelbeschermer aan de buiten- als aan de binnenkant van uw spiegel bevestigen zodat beide kanten beschermd blijven. Behalve dat de spiegelbescherming schade voorkomt, zorgt deze er ook voor dat de klemmen van de buitenboordmotor meer grip hebben zodat de motor niet kan verschuiven of - nog erger - in het water kan vallen.

   Buitenboordmotor accessoires

   Bij Boottotaal vindt u naast een grote collectie buitenboordmotoren, ook alle toebehoren om optimaal en veilig gebruik te kunnen maken van uw buitenboordmotor. Zoals:

   En ook de spiegelbeschermers zijn een must wanneer u gebruikmaakt van een buitenboordmotor. U vindt onze collectie spiegelbeschermers op deze pagina. De beschermplaten zijn verkrijgbaar in het wit en zwart. U bevestigt de platen door schroeven in de aanwezige schroefgaten te boren. Heeft u nog vragen over de spiegelbeschermplaten? Neem gerust contact met ons op voor specialistische advies.