Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Buitenboordmotor langstaart

   Een buitenboordmotor langstaart is ideaal voor de wat grotere motorboten. Zo hebben alle boten met een V-bodem een langstaart nodig. De staartlengte bepaalt namelijk hoe diep de propeller van de buitenboordmotor in het water zakt.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   10 Producten

   Buitenboordmotor langstaart

   Een buitenboordmotor langstaart is ideaal voor de wat grotere motorboten. Zo hebben alle boten met een V-bodem een langstaart nodig. De staartlengte bepaalt namelijk hoe diep de propeller van de buitenboordmotor in het water zakt. Van plan om een langstaart te kopen voor jouw motorboot? Boottotaal is jouw specialist!


   De lengte van een langstaart buitenboordmotor

   De spiegel is de platte achterzijde van een motorboot. Door de bovenkant van de spiegel tot aan de onderkant te meten weet je jouw spiegelhoogte. Met deze spiegelhoogte kom je erachter wat voor staartlengte je nodig hebt. Een langstaart buitenboordmotor heeft een lengte vanaf 50 centimeter tot en met 75 centimeter. Is de spiegelhoogte meer dan 75 centimeter? Dan is er sprake van een extra langstaart buitenboordmotor.


   Diepte buitenboordmotor

   Het is belangrijk dat een buitenboordmotor langstaart op de juiste diepte in het water ligt. Zo functioneert de motor het beste en ervaar je een veilige vaart. Maar hoe diep moet een buitenboordmotor hangen?  De optimale diepte van een buitenboordmotor is wanneer de bovenkant van de propeller 5 centimeter onder de onderkant van de boot komt. Op deze manier wordt er van onder de boot water aangezogen naar de propeller.


   Assortiment buitenboordmotor langstaart

   Met verschillende soorten langstaartmotoren is er in het assortiment van Boottotaal voor iedere boot een geschikte buitenboordmotor te vinden. Suzuki en Mariner zijn slechts enkele topmerken van wat ons assortiment jou te bieden heeft. Alle motoren zijn van topkwaliteit waardoor we jou langdurig vaarplezier kunnen garanderen.


   Buitenboordmotor langstaart kopen?

   Een buitenboordmotor kopen met een langstaart doe je natuurlijk bij Boottotaal. Bij ons vind je buitenboordmotoren geschikt voor iedere motorboot. Van hoogwaardige kwaliteit en met een snelle levering. Voor persoonlijk advies of meer informatie zijn onze ervaren medewerkers maar één belletje verwijderd. Neem contact op. Bel ons op: 0418 - 51 40 18 of stuur een mail naar: [email protected].