Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Luikuitzetters

   Luikuitzetters worden gebruikt om een luik of klep aan boord open te zetten. Wij hebben een ruim assortiment luikuitzetters die handig zijn wanneer je iets uit een van de kastjes op je boot wil pakken.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   11 Producten

   Luikuitzetters

   Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je spullen uit de bakskist, kaartentafel of koelkast wilt halen. Bij Boottotaal vind je kwalitatieve luikuitzetters van Allpa, Talamex en Roca. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende (verstelbare) lengtes.


   Soorten luikuitzetters

   Er zijn verschillende soorten luikuitzetters verkrijgbaar. Welke steun voor je geschikt is, hangt onder andere af van het doel. Wil je een luikuitzetter gebruiken om bijvoorbeeld een ruimte te luchten? Dan is het handig om het luik in verschillende standen te kunnen zetten. Is het om een bakskist, kaartentafel, koelkast of bankklep open te kunnen zetten zodat je je handen vrij heeft om spullen te pakken? Dat heeft je aan één stand waarschijnlijk genoeg.

   •   Luikveer: Talamex en Allpa hebben rvs luikveren waarmee je een luik of klep in één beweging openzet. De veer is zo stevig dat hij niet kan buigen wanneer je de klep open heeft staan. Pas wanneer je tegen de veer drukt, zal hij buigen en kunt je het luik sluiten. Ideaal voor het openhouden van een bakskist!
   •   Raamuitzetter: deze kun je gebruiken om een raam traploos in verschillende standen open te zetten. Aan de uitzetter zit een draaiknop waarmee je het raam vastzet.
   •   Rakego uithouder: speciaal voor het openhouden van bijvoorbeeld een kaartentafel of koelkast. Door op de drukknop te drukken, ontgrendelt je de steun.

   Bij het kopen van een luikuitzetter moet je dus eerst bepalen voor welk doel je de steun wilt gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om goed te letten op de (verstelbare) lengte van de luiksteun. Bij Boottotaal verkopen we luikuithouders in verschillende lengtes.


   Luikuitzetters online kopen

   Bij Boottotaal vindt je (rvs) luikuitzetters en -veren van bekende merken als Allpa en Talamex. Vaak zijn ze in de sale zodat je ze voordelig in huis haalt. Naast luiksteunen, hebben wij ook luikringenscharnieren, sluitingen en ander soort beslag voor alle luiken, ramen, deuren en kleppen aan boord. Heeft je nog vragen over dit product? Neem gerust contact met ons op.