Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Mercruiser anodes

   Boottotaal levert speciaal voor Mercruiser staartstukken Martyr anodes. Compleet in een set geleverd zodat u geen anode vergeet. De Anode kits worden uit voorraad geleverd.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   15 Producten
   Voordeel pakker
   Aluminium Anode kit Alpha 1 Gen 2 >1991

   Aluminium Anode kit Alpha 1 Gen 2 >1991

   Voor Mercruiser sterndrives / staartstuk vanaf 1991.

   Deliverytime

   49,99

     Mercruiser anodes

     Daarnaast hebben we Navalloy anodes, deze zijn nieuw ontwikkeld en geschikt voor alle type Mercruiser staartstukken. Onze anodes voor Mercruiser staartstukken zijn geschikt voor zoet, brak en zoutwater. Daarnaast zijn deze anodes verzekerd van een lange levensduur.

     Anode vervangen staartstuk Mercruiser

     Let op! Vervang uw anodes op uw staartstuk tijdig om corrosie te voorkomen. Met een van de anodekits bent u verzekerd van de complete set anodes. De anodekits voor Mercruiser worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Voor de Mercruiser hebben we verschillende anodes voor de verschillende staartstukken. Zoals de Mercruiser staartstukken Alpha 1 en Bravo. Bij elke Mercruiser anode staat ook het jaartal vermeld. Als u weet van welk jaar uw boot is weet u ook welke anode u kunt bestellen.

     Kies de juiste Mercruiser anode

     Het is belangrijk om de juiste anode legering te kiezen voor uw Mercruiser staartstuk. Voor zout en brak water kiest u voor aluminium anodes. Voor zoetwater kiest u voor magnesium anodes. Voor enkel zout water kiest u voor zink anodes. Let wel dat dit enkel geldt voor Mercruiser staartstukken. Aangezien de staartstukken van Mercruiser van aluminium zijn. Bij een stalen schip heeft u andere anodes nodig. Twijfelt u over de juiste Mercruiser anodes? Vraag dan een van onze medewerkers om advies. Zo weet u zeker dat u de juiste anodes besteld voor uw Mercruiser staartstuk.