Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Bootshaken

   Bootshaken en pikhaken zijn een ideaal hulpmiddel om uw boot veilig aan te leggen. Maar ook in een sluis of langs het remmingwerk kan een bootshaak het hulpmiddel zijn.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   17 Producten
   PRIJSPAKKER
   Pikhaak telescopisch; 122 - 213 cm

   Pikhaak telescopisch; 122 - 213 cm

   Deze stevige bootshaak is uitschuifbaar van 122 ...

   Deliverytime

   25,95
     Voordeelpakker
     Hook and Moor - Boothaak

     Hook and Moor - Boothaak

     De Hook & Moor is een innovatieve, nieuwe varian...

     Deliverytime

     155,-
       Voordeelpakker
       Pikhaak / bootshaak 60-100 cm

       Pikhaak / bootshaak 60-100 cm

       Handige telescopische pikhaak voor kleine boten....

       Deliverytime

       19,90
         Voordeelpakker
         Sluishaak

         Sluishaak

         Afmeren met de boot wordt nog makkelijker met de...

         Deliverytime

         27,95
           Voordeelpakker
           Paddel grijs telescopisch; 85-165cm

           Paddel grijs telescopisch; 85-165cm

           Uitschuifbare grijze peddel voorzien van bootsha...

           Deliverytime

           19,50

             Bootshaken

             Een bootshaak of ook wel een pikhaak, is een super handig middel bij het afmeren van je boot. Soms kun je net niet dicht genoeg bij de steiger of de sluiswand komen. Een bootshaak is dan een heel handig hulpmiddel om de boot naar de kant te trekken zonder dat je een lastige worp met een landvast hoeft te doen. Bootshaken  zijn er in verschillende materialen en lengtes. Daarnaast zijn er bootshaken met een kunststof haak en met een metalen haak. 


             Bootshaak of pikhaak voor de boot?

             Veel mensen hebben al wel eens gehoord van het woord pikhaak. Maar wat is nu eigenlijk een pikhaak en welke past bij mijn boot. Een pikhaak of een bootshaak zijn allebei een aanleghulp voor je boot. Met een bootshaak kun je gemakkelijk de steiger op afstand aanhaken en de boot naar de steiger toe trekken. Daarnaast is een bootshaak makkelijk als je bijvoorbeeld even moet wachten voor de sluis. Met een bootshaak kun je dan de steiger even vasthouden zonder de boot met landvasten vast te leggen. Maar met een bootshaak kunt je ook een reddingsboei of een hond met hondenvest uit het water pakken.  


             Bootshaak met peddel

             Naast de standaard bootshaken voor de boot zijn er ook bootshaken met aan de ene kant een pikhaak en aan de andere kant een peddel. Handig, zo heb je altijd een peddel en bootshaak voor nood in de boot. Bovendien bespaart het je weer ruimte in je boot. 


             Telescopische pikhaken en bootshaken

             Een lange pikhaak is niet altijd handig aan boord. Een bootshaak ligt namelijk altijd in de weg. Daarom heeft Boottotaal uitschuifbare pikhaken en bootshaken op voorraad. Deze haken zijn gemakkelijk uit te schuiven en in verschillende lengtes te gebruiken. Zo heb je altijd een passende pikhaak aan boord zonder al te veel ruimte verlies. 


             Bootshaak klemmen

             Om een bootshaak gemakkelijk op te bergen leveren we passende klemmen om de pikhaak in vast te klemmen. Deze kun je lijmen of schroeven op je boot. Met deze klemmen is je bootshaak altijd mooi opgeborgen en klaar voor gebruik. 


             Bootshaak hout

             Naast kunststof en aluminium bootshaken hebben we ook pikhaken van teak hout. Deze zijn mooi voor op een klassiek schip. De houten bootshaken zijn van duurzaam teak gemaakt voor een lange levensduur. 


             Hook and more

             Een Hook and more is een soort bootshaak waarmee je de landvast of aanmeerlijn door een kikker of aanlegring kunt halen. Zonder enige moeite leg je, je boot vast aan de steiger met deze bootshaak genaamd Hook and more. 


             Bootshaak online kopen

             Alle pikhaken en bootshaken leveren wij direct uit voorraad. De verschillende maten bootshaken in verschillende kleuren zijn door ons te leveren op elk gewenst adres. Of het nu gaat om telescopische, houten, aluminium of bootshaken met peddel, Boottotaal levert het! Naast de bootshaken en pikhaken levert Boottotaal een compleet assortiment bootaccessoires zoals fendersstootwillenzwemtrappen en landvasten