Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Privacyvoorwaarden

    27 maart 2019

    Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Boottotaal acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

    Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

      • onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
      • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
      • u eerst expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
      • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
      • uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

    Boottotaal is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel www.boottotaal.nl. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

    Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Boottotaal.


    Afhandelen bestelling
    Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om de bestelling te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

    Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

    Verstrekken aan derden Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

    Reclame 
    Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

      • per e-mail


    U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Voor het opmaken en versturen van onze email maken we gebruik van email server provider Active Campaign. Hier worden de gegevens van u bestellingen en clickgedrag van de door u ontvangens emails opgeslagen.


    Advertenties
    Onze webwinkel vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij, we komen dus ook niet te weten of u deze leuk vindt.

    Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
    Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

    Statistieken
    Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel. 

    In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

    Google Analytics
    Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

    Facebook & Google Adwords
    Om u interessante aanbiedingen te kunnen tonen op Facebook en Google Adwords, wordt bijgehouden welke producten u op onze site bekijkt. Facebook en Google plaatsten hiervoor verschillende cookies op uw computer. U kan deze cookies altijd van uw computer verwijderen.

    Beveiliging 
    Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

      • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
      • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem
      • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoer.


    Wijzigingen in deze privacyverklaring

    Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

    Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens 
    Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

    U hebt de volgende rechten:

      • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
      • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
      • het laten corrigeren van fouten
      • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
      • intrekken van toestemming
      • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

    Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

    Klacht indienen 
    Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

    Contactgegevens
    Boottotaal
    Baronieweg 13
    5321 JV Hedel
    [email protected]
    0418514018