Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters

      Wij helpen je goed uitgerust het water op!

      Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

      Peddels

      Ben je een echte watersportliefhebber? Dan hoeven we je vast niet uit te leggen wat een peddel is of waar deze voor wordt gebruikt. Wel is het fijn om te weten dat je bij Boottotaal keuze hebt uit verschillende soorten peddels.... Toon meer

      Merken

      Prijs

      -
      50 Producten
      Telescopisch micro peddel | Oranje

      Deliverytime

      22,40
          Kerst deal
          Paddel grijs telescopisch; 85-165cm

          Paddel grijs telescopisch; 85-165cm

          Uitschuifbare grijze peddel voorzien van bootsha...

          Deliverytime

          19,50
              Roeiriem Brittania 2,40 mtr

              Deliverytime

              84,50
                  Roeiriem Brittania Plus 1,80 mtr

                  Roeiriem Brittania Plus 1,80 mtr

                  Peddel of roeiriem gemaakt van topkwaliteit gren...

                  Deliverytime

                  70,-

                      Peddels

                      Wanneer je van plan bent om met je boot op avontuur te gaan, is het belangrijk om voorbereid te zijn op wat je onderweg tegen kunt komen. Peddels zijn daarom essentieel om aan boord te hebben. Bij Boottotaal vind je de beste peddels voor jouw boot, de meest complete webshop voor watersportliefhebbers!

                      Waarom heb je peddels nodig?

                      Tijdens het varen met je boot is het onvoorspelbaar wat je tegenkomt. Je kan te maken krijgen met stromingen en golven, maar ook met bijvoorbeeld een kapotte motor. In dat geval zijn peddels aan boord van groot belang. Neem dus het zekere voor het onzekere en bestel vandaag nog jouw peddels bij Boottotaal!


                      Soorten peddels

                      Verschillende soorten peddels bij Boottotaal Bij Boottotaal vind je verschillende soorten peddels, zoals kano- en kajakpeddels en zelfs peddels voor rubberboten. Onze peddels verschillen in kleur, grootte en merk. Bekijk daarom altijd goed de productomschrijving en productspecificaties om misverstanden of verrassingen te voorkomen.

                      Welk merk peddel?

                      Boottotaal is een vertrouwde naam op het gebied van peddels voor watersportliefhebbers. Allpa, Talamex, Easterner en Bo-Camp zijn enkele van de merken waaruit je kan kiezen. Allpa-peddels staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en zijn verkrijgbaar in kunststof en beukenhouten varianten, met een telescopische bootshaak en een totale lengte van respectievelijk 165 cm en 145 cm. Talamex-peddels zijn telescopische micropeddels met een verstelbaar bereik van 55 cm tot 106 cm en zijn verkrijgbaar in zwart en oranje. Easterner biedt ook een telescopische aluminium peddel met kunststof blad en handgreep aan, met een verstelbaar bereik van 55 cm tot 106 cm. Bo-Camp is gericht op kamperen en varen en biedt een roeispaanset met deelbare aluminium steel en kunststof blad aan, met een diameter van 25 mm en een lengte van 135 cm.

                      Als je vragen, opmerkingen of problemen heeft, neem dan gerust contact op met onze gespecialiseerde medewerkers via telefoonnummer 04 18 -51 40 18 of stuur een mail naar info@boottotaal.