Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Drijvende sleutelhangers

   Het zal je maar gebeuren dat je sleutels overboord gaan. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Stel veiligheid voorop en ga goed voorbereid het water op. Vaar gerust rond door gebruik te maken van onze drijvende sleutelhangers.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   7 Producten

   Drijvende sleutelhangers

   Verschillende drijvende sleutelhangers

   Welke variant drijvende sleutelhanger je kiest, is voornamelijk afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Alle sleutelhangers die je bij ons vindt, zijn net zo veilig en drijven net zo goed. Allen hebben stevige ringen om een of meerdere sleutels aan vast te maken. Allen hebben de potentie om je beste vriend te worden als watersportliefhebber.

   Een keuze maken voor een drijvende sleutelhanger

   Je kan je keuze laten afhangen van je voorkeur voor materiaal, kleur en vorm. Houd je meer van natuurlijke materialen, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een drijvende sleutelhanger van kurk. Raak je je sleutels misschien wel eens kwijt? Dan kan het verstandiger zijn om te gaan voor een meer opvallende variant. Kies bijvoorbeeld voor een drijvende sleutelhanger van hardschuim in de vorm van een rood anker. In onze webshop vind je ook een neopreen drijfsleutelhanger. Deze is gemaakt van een elastomeer of synthetisch rubber en is een mooie witte, luxe drijvende sleutelhanger.

   Alles voor de watersporter

   Gaat je regelmatig het water op? Er zijn meer boot accessoires dan drijvende sleutelhangers die dan van essentieel belang zijn. Ons ruime assortiment bestaat bijvoorbeeld ook uit zwemplateau's of davits voor de bijboot. Alles wat je nodig heeft als watersporter vindt je bij Boottotaal. Zelf zijn wij ook watersportliefhebbers die van onze passie ons werk gemaakt hebben. Wij bieden daarom een compleet assortiment aan watersportartikelen van alleen de hoogste kwaliteit.

   Gemakkelijke bestelling en snelle service

   Bestel al je watersportbenodigdheden snel en gemakkelijk bij Boottotaal, dé webwinkel voor watersporters. Ontvang een snelle en betrouwbare service en stel ons al je vragen. Wij zijn altijd beschikbaar voor advies. We bezorgen waar en wanneer je wilt. De levertijd voor onze drijvende sleutelhangers is 1 tot 2 dagen. Achteraf betalen is mogelijk.