Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Waterlijntape kopen?

   U wilt uw boot voorzien van een strakke waterlijn, maar daarvoor wilt u niet de kwast gebruiken. Waterlijntape is dan dé oplossing. Met waterlijntape kunt u een mooie waterlijn aanbrengen, zonder dat het u veel moeite kost. De klus is snel en eenvoudig op... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   17 Producten

   Waterlijntape kopen?

   Waterlijntape van Boottotaal

   Met meer dan 40.000 watersportartikelen in ons assortiment hebben wij ook het beste waterlijntape voor u. De waterlijntape is gemaakt door PSP Marine Tapes en U Rope. Beide gerenommeerde merken, die al jarenlang kwaliteitsproducten maken.

   Waterlijntape aanbrengen

   Waterlijntape aanbrengen voor een waterlijn op uw boot is niet erg moeilijk. Wel is het een nauwkeurige klus, omdat de tape mooi en strak vastgeplakt moet worden. Voor het aanbrengen van uw waterlijntape kunt u onderstaande stappen volgen: Maak het bootoppervlak schoon van vuil en vet. Breng markeringen aan waar u de bovenkant van de tape langs plakt. Begin achteraan de boot met opplakken, waarna u met lange slagen de tape naar voren plakt. Wanneer u de waterlijntape hebt aangebracht, controleert u nogmaals de hele lijn om te kijken of het allemaal recht en strak geplakt is. Als alles recht zit, snijdt u de achterkant van het tape met behulp van een stanleymesje schuin af. Tot slot strijkt u de luchtbellen uit de tape. Als er grote luchtbellen in zitten, prikt u met het stanleymesje in het tape zodat de luchtbel knapt. Vervolgens strijkt u het tape glad.

   Boottotaal beschikt over waterlijntape van 30-, 40,- en 50mm. Zo kunt u zelf de dikte van uw waterlijn bepalen. Als het aanbrengen goed gelukt is, krijgt de boot meteen een nettere uitstraling!

   Koop uw waterlijntape bij Boottotaal

   Wilt u uw boot voorzien van nieuwe waterlijnen? Koop dan waterlijntape bij Boottotaal! Met ruim 40.000 watersportartikelen hebben wij vrijwel alles op voorraad en direct leverbaar. Ligt uw bestelwaarde hoger dan €99,-? Dan leveren onze bezorgers uw bestelling gratis af. U kunt eenvoudig bij ons online bestellen. Voldoet het product toch niet helemaal aan uw verwachtingen? Dan kunt u deze eenvoudig ruilen of retourneren.

   Vragen?

   Heeft u nog vragen over waterlijntape of een ander product? Neem dan contact op met onze specialistische medewerkers via 0418 – 51 40 18 of vul ons contactformulier in. Zij helpen u graag verder!