Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Diodebruggen

   Bij Boottotaal vind je verschillende diodebruggen en accuscheiders van Allpa. Deze zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar waardoor je ze binnen een paar dagen in huis hebt.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   11 Producten

   Diodebruggen

   Wanneer je aan boord gebruikmaakt van elektra heb je te maken met één of meerdere accu’s. Om deze tegelijkertijd te kunnen opladen via een acculader of dynamo heb je een diodebrug nodig. 


   Diodebrug werking

   Wat is een diodebrug? Idealiter heb je voor de startmotor een andere accu dan voor de overige elektra die je aan boord gebruikt, zoals licht. Deze accu’s moet je los van elkaar gebruiken om te voorkomen dat je met een lege startaccu zit waardoor je de motor niet kunt gebruiken. Maar het opladen van de accu’s doet je het liefst met één dynamo of acculader. Om meerdere accu’s op te laden met één laadpunt zonder verlies van stroom, heb je een accuscheider of diodebrug nodig. Hiermee laad je de accu’s gescheiden op via één dynamo of acculader. Doordat de stroom dankzij de diodebrug maar één kant op kan lopen, kunnen de accu’s elkaar niet leegtrekken waardoor je ze los van elkaar kunt gebruiken. Let bij het kopen van een diodebrug 12 v of 24 v op de maximale laadstroom en dynamostroom zodat je de accu’s niet overbelast. Bij Boottotaal vind je naast diodebruggen ook andere accu-benodigdheden zoals accubakken, accuschakelaars, schakelpanelen, 12 v aansluitingen en meer.


   Boottotaal: je online watersportwinkel

   Boottotaal biedt het meest complete aanbod aan watersportartikelen. Met meer dan 25.000 producten zijn wij een van de grootste online watersportwinkels van Nederland en België. Boottotaal is opgericht voor en door fanatieke watersporters. Wij selecteren zorgvuldig onze merken en producten zodat je kunt vertrouwen op de prijs-kwaliteit-verhouding. Naast bootmeubels en bootaccessoires bieden we alles op het gebied van veiligheid, onderhoud en funsport. Heeft je nog vragen over de diodebruggen? Neem gerust contact met ons op.