Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je goed uitgerust het water op!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Verrekijker watersport

  Verrekijkers zijn een handig hulpmiddel voor iedereen die geïnteresseerd is in pleziervaart, binnenvaart, zeevaart of recreëren op het water. Er zijn verschillende momenten op het water waarop de verrekijkers u goed van pas kunnen komen. Bekijk onze pagin... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  64 Producten
  Bynolyt verrekijkerharnas

  Deliverytime

  29,95
    Bynolyt kijker Stern 8X32

    Deliverytime

    165,-
      Bynolyt Stork 20-60x60

      Deliverytime

      399,-
        Bynolyt kijker Stern 8X42

        Deliverytime

        175,-
          Bynolyt Stork WPR 8x42

          Deliverytime

          309,-
            Bynolyt Spotter 10x50

            Deliverytime

            95,-
              Bynolyt kijker Stern 8x25

              Deliverytime

              135,-
                Bynolyt Runner III 10x50

                Deliverytime

                119,-
                  Bynolyt Super Mono 8x30

                  Deliverytime

                  189,-
                    Bynolyt Heron CF 8x30

                    Deliverytime

                    179,-
                      Bynolyt Runner III 8x42

                      Deliverytime

                      119,-

                        Verrekijker watersport

                        Bijvoorbeeld bij het kijken of de lichten van de sluizen al op groen staan, de naam van een brug bekijken of een veerpont in de gaten houden. Op dit soort momenten geeft een verrekijker u zekerheid. Daarnaast is een verrekijker natuurlijk ook geschikt voor iedereen die optimaal wil genieten van de natuur rondom het water. Verrekijkers die gebruikt worden op het water moeten natuurlijk tegen een spatje water kunnen, binnen ons assortiment vindt u verrekijkers die geschikt zijn voor gebruik op het water.

                        Verschillende verrekijkers

                        Binnen ons assortiment hebben we verschillende soorten verrekijkers, van verschillende merken. Deze verrekijkers hebben allemaal een andere verhouding. Achter de verrekijkers worden twee getallen genoemd. Het eerste getal staat voor het aantal keer dat het beeld wordt vergroot. Wanneer hier het getal 17 staat, wordt het beeld 17 keer vergroot door de kijkers. Het tweede getal zegt iets over de lensgrootte. Net als bij een fotocamera geldt ook bij een verrekijker dat hoe groter de lens is, hoe meer lichtinval in de lens en dus ook hoe helderder het beeld dat u ziet door uw verrekijker.

                        Koop uw verrekijker bij Boottotaal

                        Al van kinds af aan zijn de oprichters van Boottotaal op of in het water te vinden. Bij ons weet u dan ook zeker dat onze verrekijkers en andere watersportartikelen met zorg uitgekozen zijn. We gaan alleen voor de mooiste en beste producten, op kwaliteit wordt niet bespaard. We wilden de watersport met andere liefhebbers delen en hopen dat u prettig winkelt bij Boottotaal. Vanaf €99,- verzenden we gratis, we leveren bijna alles direct uit voorraad en ruilen of retourneren is voor ons geen probleem. We bieden het meest complete aanbod in watersportartikelen, dus kijk gerust rond op de rest van onze site. Wilt u graag meer weten over een bepaald type verrekijker of heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies.