Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Verrekijker watersport

   Verrekijkers zijn een handig hulpmiddel voor iedereen die geïnteresseerd is in pleziervaart, binnenvaart, zeevaart of recreëren op het water. Er zijn verschillende momenten op het water waarop de verrekijkers u goed van pas kunnen komen. Bekijk onze pagin... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   9 Producten

   Verrekijker watersport

   Bijvoorbeeld bij het kijken of de lichten van de sluizen al op groen staan, de naam van een brug bekijken of een veerpont in de gaten houden. Op dit soort momenten geeft een verrekijker u zekerheid. Daarnaast is een verrekijker natuurlijk ook geschikt voor iedereen die optimaal wil genieten van de natuur rondom het water. Verrekijkers die gebruikt worden op het water moeten natuurlijk tegen een spatje water kunnen, binnen ons assortiment vindt u verrekijkers die geschikt zijn voor gebruik op het water.

   Verschillende verrekijkers

   Binnen ons assortiment hebben we verschillende soorten verrekijkers, van verschillende merken. Deze verrekijkers hebben allemaal een andere verhouding. Achter de verrekijkers worden twee getallen genoemd. Het eerste getal staat voor het aantal keer dat het beeld wordt vergroot. Wanneer hier het getal 17 staat, wordt het beeld 17 keer vergroot door de kijkers. Het tweede getal zegt iets over de lensgrootte. Net als bij een fotocamera geldt ook bij een verrekijker dat hoe groter de lens is, hoe meer lichtinval in de lens en dus ook hoe helderder het beeld dat u ziet door uw verrekijker.

   Koop uw verrekijker bij Boottotaal

   Al van kinds af aan zijn de oprichters van Boottotaal op of in het water te vinden. Bij ons weet u dan ook zeker dat onze verrekijkers en andere watersportartikelen met zorg uitgekozen zijn. We gaan alleen voor de mooiste en beste producten, op kwaliteit wordt niet bespaard. We wilden de watersport met andere liefhebbers delen en hopen dat u prettig winkelt bij Boottotaal. Vanaf €99,- verzenden we gratis, we leveren bijna alles direct uit voorraad en ruilen of retourneren is voor ons geen probleem. We bieden het meest complete aanbod in watersportartikelen, dus kijk gerust rond op de rest van onze site. Wilt u graag meer weten over een bepaald type verrekijker of heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies.