Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Uitlaat en toebehoren

   Een goed functionerende motor is een belangrijk onderdeel van uw vaarplezier. Het is daarom essentieel om uw motor regelmatig te laten controleren en onderdelen tijdig te vervangen.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   25 Producten
   Voordeel pakker
   RVS uitlaat huiddoorvoer met rubber terugslagklep

   RVS uitlaat huiddoorvoer met rubber terugslagklep

   RVS huiddoorvoer om de uitlaatslang op aan te sluiten. Incl. terugslagklep.

   Deliverytime

   37,50
     Voordeel pakker
     Uitlaatslang met Lloyd’s keur

     Uitlaatslang met Lloyd’s keur

     Flexibele uitlaatslang in verschillende maten leverbaar.

     Deliverytime

     33,99
       Voordeel pakker
       Gas-/waterafscheider voor generatoren

       Gas-/waterafscheider voor generatoren

       Deze afscheider voor gas en water zorgt voor een optimale geluidsdemping waardoor je de generator minimaal hoort.

       Deliverytime

       74,99

         Uitlaat en toebehoren

         Bij Boottotaal vindt je alles voor de motor aan boord, zoals V-snaren, pompen, boegschroeven, koelwateraccessoires, impellers en alle toebehoren voor de uitlaat. Of je nu de uitlaat op de boot moet repareren of een droge uitlaat wilt ombouwen naar een natte uitlaat, wij bieden een ruime selectie waterlocks, flexibele uitlaatslangen, huiddoorvoeren en andere uitlaattoebehoren.


         Natte uitlaat inbouwen

         Wanneer je op de motor vaart, wil je het liefst zo min mogelijk last hebben van het geluid van de motor. Steeds vaker wordt er daarom voor gekozen om een droge uitlaat om te bouwen naar een natte uitlaat. Bij een droge uitlaat worden de uitlaatgassen direct met kracht naar buiten gepompt via de uitlaat. Bij een natte uitlaat wordt er water toegevoegd aan de uitlaatgassen. Dit zorgt ervoor dat de gassen afkoelen én het geluid wordt gedempt.

         Bij het inbouwen van een natte uitlaat wordt geadviseerd om een waterlock te installeren. Hierin wordt het koelwater verzameld waarnaar het samen met de uitlaatgassen door de uitlaat wordt geduwd. Een waterlock uitlaat zorgt bovendien dat het geluid nog eens extra wordt gedempt. Bij Boottotaal vindt je kunststof waterlocks voor scheepsmotoren van 50 pk tot 300 pk. Ook een flexibele uitlaat voor de boot vindt je bij ons in verschillende formaten.

         Tip! Om geluidsoverlast van je motorruimte te reduceren, raden we aan om isolatiemateriaal te gebruiken.


         Boottotaal: alles voor je boot

         Wij doen er alles aan om je goed uitgerust het water op te laten gaan. Met meer dan 40.000 watersportartikelen, bent je bij ons als watersportliefhebber aan het juiste adres. Naast bootaccessoires bieden we ook alles voor je veiligheid aan boord en het onderhouden van je boot en motor. Heeft je nog vragen over de uitlaattoebehoren op deze pagina? Neem gerust contact met ons op voor specialistisch advies.