Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Uitlaat en toebehoren

  Een goed functionerende motor is een belangrijk onderdeel van uw vaarplezier. Het is daarom essentieel om uw motor regelmatig te laten controleren en onderdelen tijdig te vervangen.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  80 Producten
  Kunststof zwanenhals
  € 91,92

  Uitlaat en toebehoren

  Bij Boottotaal vindt u alles voor de motor aan boord, zoals V-snaren, pompen, boegschroeven, koelwateraccessoires, impellers en alle toebehoren voor de uitlaat. Of u nu de uitlaat op de boot moet repareren of een droge uitlaat wilt ombouwen naar een natte uitlaat, wij bieden een ruime selectie waterlocks, flexibele uitlaatslangen, huiddoorvoeren en andere uitlaattoebehoren.

  Natte uitlaat inbouwen

  Wanneer u op de motor vaart, wilt u het liefst zo min mogelijk last hebben van het geluid van de motor. Steeds vaker wordt er daarom voor gekozen om een droge uitlaat om te bouwen naar een natte uitlaat. Bij een droge uitlaat worden de uitlaatgassen direct met kracht naar buiten gepompt via de uitlaat. Bij een natte uitlaat wordt er water toegevoegd aan de uitlaatgassen. Dit zorgt ervoor dat de gassen afkoelen én het geluid wordt gedempt.

  Bij het inbouwen van een natte uitlaat wordt geadviseerd om een waterlock te installeren. Hierin wordt het koelwater verzameld waarnaar het samen met de uitlaatgassen door de uitlaat wordt geduwd. Een waterlock uitlaat zorgt bovendien dat het geluid nog eens extra wordt gedempt. Bij Boottotaal vindt u kunststof waterlocks voor scheepsmotoren van 50 pk tot 300 pk. Ook een flexibele uitlaat voor de boot vindt u bij ons in verschillende formaten.

  Tip! Om geluidsoverlast van uw motorruimte te reduceren, raden we aan om isolatiemateriaalte gebruiken.

  Boottotaal: alles voor uw boot

  Wij doen er alles aan om u goed uitgerust het water op te laten gaan. Met meer dan 40.000 watersportartikelen, bent u bij ons als watersportliefhebber aan het juiste adres. Naast bootaccessoires bieden we ook alles voor uw veiligheid aan boord en het onderhouden van uw boot en motor. Heeft u nog vragen over de uitlaattoebehoren op deze pagina? Neem gerust contact met ons op voor specialistisch advies.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »