Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Ankerlieren

    

   Ankerlieren zijn er in verschillende soorten en maten. Wij bieden een uitgebreid assortiment ankerlieren, zodat er altijd genoeg keuze is.

   Wat is de juiste ankerlier voor je boot?

   Er zijn verschillende soort... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   51 Producten

   Ankerlieren

    

   Ankerlieren zijn er in verschillende soorten en maten. Wij bieden een uitgebreid assortiment ankerlieren, zodat er altijd genoeg keuze is.

   Wat is de juiste ankerlier voor je boot?

   Er zijn verschillende soorten ankerlieren, de vraag is welke geschikt is voor je boot en type anker. Er zijn een aantal criteria om in acht te nemen als je een ankerlier voor je boot kiest. Het gewicht van het anker en de ankerketting bijvoorbeeld. Ook de diameter van de ankerketting en de waterplaatsing van de boot spelen een rol. En vergeet de beschikbare ruimte in de ankerbak niet. Bedenk goed dat een ankerlier ontworpen is om de anker en ketting te hijsen. En dus niet om de boot naar het anker te trekken.


   Verticale en horizontale ankerlieren

   De diepte van je ankerbak is een belangrijk gegeven wanneer je op zoek bent naar een ankerlier. Ankerlieren zijn verkrijgbaar in twee soorten: verticale ankerlieren en horizontale ankerlieren. Bij een verticaal ankerlier bevindt de motor zich onderdeks. Hierdoor wordt er op het dek maar beperkt ruimte ingenomen. In de ankerbak zelf vereist het wel meer ruimte. Let erop dat de ankerketting 30 cm vrijloop dient te hebben. Dit betekent dat wanneer de ankerketting in de bak ligt, er nog 30 cm vrij moet zijn waar de ketting de ankerbak binnenkomt. De motor van een horizontale ankerlier is in de lier ingebojed en bevindt zich bovendeks. De motor van de boot is beter beschermd en gemakkelijker bereikbaar.


   Ankerlier Lewmar

   Om het watersporters zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft Lewmar zich sinds 1946 toegelegd op het produceren van producten die innovatief. Betrojebaar en van hoge kwaliteit zijn. Het merk biedt een ruim assortiment ankerlieren, ankers, patrijspoorten en rails. Deze producten zijn zowel geschikt voor de pleziervaarder als de (semi-)professionele zeilsporter.

   Online bestellen

   Heeft je de geschikte ankerlier voor je boot gevonden? Online bestellen is bij ons heel gemakkelijk. Boottotaal staat garant voor een snelle levering en optimale garantie. Bovendien profiteert je bij ons van gunstige prijzen voor al je watersportartikelen. Heeft je een vraag over een van onze ankerlieren? Of over onze andere anker toebehoren als ankerlijnen of boeien? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.