Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Ankerlieren

  Zorgeloos ankeren? Een ankerlier is dan de oplossing. Met het goede materiaal weet u zeker dat u efficiënt en veilig uw boot vastlegt.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  98 Producten
  Aanbieding
  Lewmar V700 ankerlier
  € 765,-
  Lewmar V1 Ankerlier
  € 2.172,20
  HX ankerlieren
  € 883,-

  Ankerlieren

  Gaat uw keuze uit naar een elektrisch ankerlier? Wij bieden verschillende soorten ankerlieren, zodat er altijd genoeg keuze is.

  Wat is de juiste ankerlier voor uw boot?

  Er zijn verschillende soorten ankerlieren, de vraag is welke geschikt is voor uw boot en type anker. Er zijn een aantal criteria om in acht te nemen als u een ankerlier voor uw boot kiest. Het gewicht van het anker en de ankerketting bijvoorbeeld. Ook de diameter van de ankerketting en de waterplaatsing van de boot spelen een rol. En vergeet de beschikbare ruimte in de ankerbak niet. Bedenk goed dat een ankerlier ontworpen is om de anker en ketting te hijsen. En dus niet om de boot naar het anker te trekken.

  Verticale en horizontale ankerlieren

  De diepte van uw ankerbak is een belangrijk gegeven wanneer u op zoek bent naar een ankerlier. Ankerlieren zijn verkrijgbaar in twee soorten: verticale ankerlieren en horizontale ankerlieren. Bij een verticaal ankerlier bevindt de motor zich onderdeks. Hierdoor wordt er op het dek maar beperkt ruimte ingenomen. In de ankerbak zelf vereist het wel meer ruimte. Let erop dat de ankerketting 30 cm vrijloop dient te hebben. Dit betekent dat wanneer de ankerketting in de bak ligt, er nog 30 cm vrij moet zijn waar de ketting de ankerbak binnenkomt. De motor van een horizontale ankerlier is in de lier ingebouwd en bevindt zich bovendeks. De motor van de boot is beter beschermd en gemakkelijker bereikbaar.

  Ankerlier Lewmar

  Om het watersporters zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft Lewmar zich sinds 1946 toegelegd op het produceren van producten die innovatief. Betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Het merk biedt een ruim assortiment ankerlieren, ankers, patrijspoorten en rails. Deze producten zijn zowel geschikt voor de pleziervaarder als de (semi-)professionele zeilsporter.

  Online bestellen

  Heeft u de geschikte ankerlier voor uw boot gevonden? Online bestellen is bij ons heel gemakkelijk. Boottotaal staat garant voor een snelle levering en optimale garantie. Bovendien profiteert u bij ons van gunstige prijzen voor al uw watersportartikelen. Heeft u een vraag over een van onze ankerlieren? Of over onze andere anker toebehoren als ankerlijnen of boeien? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »