Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   4 pk buitenboordmotor

   De 4 pk buitenboordmotor van Suzuki is ideaal voor kleine boten en opblaasboten. Met een gewicht vanaf slechts 23,5 kg is deze motor licht en gemakkelijk te hanteren. De 1-cilinder 4-takt motor met een cilinderinhoud van 138 cm³ biedt uitstekende prestati... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   2 Producten
   NU 6 JAAR GARANTIE
   Suzuki buitenboordmotor 4pk - DF4A - Kortstaart - Zwart

   Suzuki buitenboordmotor 4pk - DF4A - Kortstaart - Zwart

   ☑️ Suzuki DF4A Kortstaart
   ☑️ 6 jaar garantie & 100 eu voordeel
   ☑️ Door onze eigen chauffeur afgeleverd

   Deliverytime

   999,-
     NU 6 JAAR GARANTIE
     Suzuki buitenboordmotor 4 pk – DF4A - Langstaart – Zwart

     Suzuki buitenboordmotor 4 pk – DF4A - Langstaart – Zwart

     ☑️ Suzuki DF4A Langstaart
     ☑️ 6 jaar garantie & 100 eu voordeel
     ☑️ Door onze eigen chauffeur afgeleverd

     Deliverytime

     1.229,-

       4 pk buitenboordmotor

       De 4 pk buitenboordmotor van Suzuki is ideaal voor kleine boten en opblaasboten. Met een gewicht vanaf slechts 23,5 kg is deze motor licht en gemakkelijk te hanteren. De 1-cilinder 4-takt motor met een cilinderinhoud van 138 cm³ biedt uitstekende prestaties en een laag brandstofverbruik, terwijl hij voldoet aan strenge milieunormen.


       Belangrijkste kenmerken 4 pk buitenboordmotor

       De Suzuki DF4A 4 pk buitenboordmotor biedt een indrukwekkende combinatie van kracht en gebruiksgemak voor kleine boten en opblaasboten. Met zijn krachtige eencilinder motor, de grootste in zijn klasse, geniet je van uitstekende acceleratie en efficiënt brandstofverbruik. Het lichte en compacte ontwerp maakt hem zeer draagbaar en gemakkelijk te bedienen, terwijl het handige kantelsysteem, de digitale condensatorontsteking en ergonomische handvatten het gebruiksgemak vergroten. De DF4A is uitgerust met een betrouwbaar smeringssysteem inclusief extra oliefilter, wat zorgt voor optimale smering en lange levensduur. Voor veelzijdige opslagopties kan de motor zonder lekkage op drie verschillende manieren worden neergelegd, terwijl de nieuwe zwaartekrachtbrandstoftoevoer zorgt voor moeiteloos starten, zelfs na langdurige opslagperiodesg.


       4 pk buitenboordmotor kopen? Natuurlijk bij Boottotaal!

       De Suzuki DF4A biedt een combinatie van lichtgewicht ontwerp en krachtige prestaties, perfect voor zorgeloze vaaravonturen. Eenvoudig besteld en snel bezorgd door een van onze eigen chauffeurs. Bovendien wordt de motor vaarklaar afgeleverd, zodat je direct kan genieten!