Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Boss

   Kies voor het brede assortiment van Boss Marine waterdichte audio. Boss Marine levert krachtige en betrouwbare audio speciaal voor marine doeleinden. Geniet van het heerlijke geluid van Boss audio als u een heerlijk dagje op het water bent. Boss Marine is zeer gunstig in prijs en geeft een mooie uitstraling aan uw boot. Boss Marine levert niet a... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   29 Producten
   Voordeelpakker
   Boss Marine Radio MGR350B

   Boss Marine Radio MGR350B

   Makkelijk te installeren bootradio van Boss mari...

   Deliverytime

   169,95

     Boss

     Kies voor het brede assortiment van Boss Marine waterdichte audio. Boss Marine levert krachtige en betrouwbare audio speciaal voor marine doeleinden. Geniet van het heerlijke geluid van Boss audio als u een heerlijk dagje op het water bent. Boss Marine is zeer gunstig in prijs en geeft een mooie uitstraling aan uw boot. Boss Marine levert niet alleen bootradio's en speakers maar ook subwoofers, versterkers, afdekkapjes, aansluitmateriaal en antennes voor uw boot. Geniet ook van de mooiste liedjes aan boord met Boss Marine audio. 

     Boss Marine Bootradio

     Met een bootradio van Boss Marine heeft u het perfecte geluid aan boord. Haalt u de stroom van boord en schakelt de radio uit blijven de gekozen radiozenders in het geheugen staan. Boss Marine heeft bootradio's met CD-speler, met USB aansluiting en bluetooth. De Bootradio's van Boss Marine worden geleverd als enkel DIN of als ronde radio. De Boss Marine radio's voor uw boot hebben we los of als set compleet met speakers en antenne. Daarnaast hebben we speciale afdekkapjes voor de enkel DIN bootradio's. De Boss Marine bootradio's zonder CD spelers zijn spatwaterdicht en perfect voor gebruik op boten. 

     Boss Marine waterdichte speakers

     Voor aan boord van uw sloep, speedboot, motorboot, zeiljacht of consoleboot zijn de speakers van Boss Marine perfect! De boot speakers zijn namelijk spatwaterdicht en geven een goed geluid op het water. Daarnaast is er rekening gehouden met de beperkte ruimte in een boot en daarom hebben de Boss Marine speakers een beperkte inbouwmaat. Zo past elke spatwaterdichte speaker van Boss Marine in uw boot. Boss Marine levert de speakers in de kleuren zwart, wit en eventueel met LED verlichting. 

     Boss Marine audio

     Boottotaal levert het complete assortiment van Boss Marine audio direct uit voorraad. Door de populariteit van Boss Marine audio hebben we grote aantallen op voorraad waardoor u nooit mis grijpt. Want wie wil er nou niet voor een scherpe prijs het perfecte geluid aan boord! De voordelen van Boss Marine audio op een rijtje:

     Spatwaterdicht
     Mooi afgewerkt design
     Diverse kleuren bootspeakers
     Bluetooth
     Garantie 2 jaar
     Voorzien van UV coating

     Boss Marine audio kopen

     Bij Boottotaal besteld u Boss Marine audio voor een scherpe prijs. Of het nou om een bootradio, spatwaterdichte speakers, versterkers of audio kabels gaat, Boottotaal levert het snel bij u in huis op elk gewenst adres. Heeft u advies nodig over de juiste bootradio of speakers? Vraag het gerust aan een van onze audio specialisten! Wij helpen u graag! Voor het complete assortiment Boss Marine audio gaat u naar Boottotaal.