Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Schakelpanelen

   Elektrische apparatuur op jouw boot kun je in- en uitschakelen met een schakelpaneel. Ideaal bijvoorbeeld als je een koelbox voor de koudste drankjes, ijsjes of koude hapjes wilt aansluiten op je boot.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   68 Producten

   Schakelpanelen

   Ook is het de centrale plaats om jouwverlichting te regelen, ventilator en pompen. Zo breid je jouw boot uit met apparatuur naar allerlei omstandigheden: een feestje met vrienden op eigen boot, een gezellig etentje organiseren met familie op uw eigen boot of samen met het gezin een hele dag plezier hebben. Bekijk het assortiment op deze pagina!


   Welke schakelpaneel voor jouw boot?

   Welk schakelpaneel je op jouw boot kunt aansluiten is afhankelijk van welk apparatuur je wilt aansluiten. Een koelbox alleen vreet niet heel veel stroom, maar samen met een geluidsinstallatie voor muziek én verlichting op de boot, vraagt het wel veel stroom. Bedenk dus goed welk apparatuur je wil aansturen met het schakelpaneel. Daarnaast is het goed om te weten in welke omstandigheden je op de boot bent: met slecht weer is een schakelpaneel dat tegen water kan sowieso van belang en in het donker een schakelpaneel met lichtgevende knoppen.


   Schakelpaneel boot aansluiten

   Je wil met een schakelpaneel met één druk op de knop al jouw apparatuur bedienen. Dat kan uiteraard als je het schakelpaneel goed aansluit. Onze schakelpanelen verschillen in het aantal schakelaars, het soort schakelaars en het aantal Volt. Bij verschillende soorten schakelaars kun je denken aan een aan-/uitknop, maar ook aan een draaiknop. De ene schakelaar heeft alleen knoppen, de ander beschikt ook over een stopcontact. Daar zit uiteraard verschil in de manier van aansluiten. Wel is er volop keuze, waardoor je zekerweten een geschikt schakelpaneel vindt voor jouw boot die aansluit bij jouw wensen. Het is gemakkelijk om zelf een schakelpaneel aan te sluiten op uw boot.


   Koop jouw schakelpaneel voor jouw boot bij Boottotaal

   Heb je vragen over één van onze schakelpanelen die we verkopen in onze webshop, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Iedere werkdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur staan ze voor je klaar!