Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  Al dobberend op het water op een mooie voorjaarsdag in 2007 werd besloten de passie voor watersport en boten te delen met andere liefhebbers. En zo ontstond Boottotaal: de meeste complete webshop van en voor watersportliefhebbers.

  Als geboren watersporters weten we wat u nodig heeft om zorgeloos te genieten van de vrijheid van het water. Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste merken en beste producten voor optimaal vaarplezier. Met een team aan ervaren specialisten en gepassioneerde watersporters helpen we u met goed advies en technische ondersteuning. Wat uw vraag ook is, u kunt altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag goed uitgerust het water op!


  Om u snel te kunnen helpen rijden wij naast de pakketdiensten ook met eigen bussen. Zo kunnen wij u snel op locatie helpen en al uw watersportproducten snel leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan buitenboordmotoren, rubberboten en roeibootjes. 

  Onze visie

  Wij helpen watersporters goed uitgerust het water op!

  Onze missie

  Het vertrekpunt zijn voor elke watersporter! Bijdragen aan een gezellige, veilige en onbezorgde vaar- dag of vakantie. Dit bereiken we met een team enthousiaste medewatersporters die elke dag met een glimlach alles doen om u als watersporter goed uit te rusten.   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »