Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Over ons

   Al dobberend op het water op een mooie voorjaarsdag in 2007 werd besloten de passie voor watersport en boten te delen met andere liefhebbers. En zo ontstond Boottotaal: de meest complete webshop van en voor watersportliefhebbers. 

   Als geboren watersporters weten we wat jij nodig hebt om zorgeloos te genieten van de vrijheid van het water. Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste merken en beste producten voor optimaal vaarplezier. Inmiddels is Boottotaal uitgegroeid tot de grootste watersportwebshop van de Benelux en bestaat uit een team aan ervaren specialisten en gepassioneerde watersporters die je helpen met goed advies en technische ondersteuning. Wat je vraag ook is, je kunt altijd bij ons terecht. Wij helpen je graag goed uitgerust het water op! 


   Om je snel te kunnen helpen rijden wij naast de pakketdiensten ook met eigen bussen. Zo kunnen wij je snel op locatie helpen en al je watersportproducten snel leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan buitenboordmotoren, rubberboten en roeibootjes. 

   Onze visie

   Wij helpen watersporters goed uitgerust het water op!


   Onze missie

   Het vertrekpunt zijn voor elke watersporter! Bijdragen aan een gezellige, veilige en onbezorgde vaar- dag of vakantie. Dit bereiken we met een team enthousiaste medewatersporters die elke dag met een glimlach alles doen om jou als watersporter goed uit te rusten.