Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Vervangingslampen

   Goede bootverlichting draagt bij aan de sfeer, maar ook aan de veiligheid en zichtbaarheid op het water. Bekijk ons assortiment vervanginglampen.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   103 Producten

   Vervangingslampen

   Aan boord heb je verschillende soorten lampen zoals navigatieverlichting, kajuitverlichting, schijnwerpers enzovoort. Goede bootverlichting draagt bij aan de sfeer, maar ook aan de veiligheid en zichtbaarheid op het water. Waar vroeger nog ouderwetse halogeenlampen werden gebruikt, stappen we inmiddels massaal over op led-verlichting. Boottotaal heeft een ruim assortiment led-vervangingslampen voor het vervangen van halogeenlampen. Deze lampen zijn uit voorraad leverbaar waardoor je ze snel in huis (of aan boord) heeft.


   Voordelen led vervangingslampen

   Led-lampen worden tegenwoordig in alle soorten bootverlichting toegepast. Heb je nog een halogeenlamp in een lamp zitten? Deze kun je eenvoudig vervangen voor een led-lamp. De voordelen van led:

   •   Wordt niet warm: een led-lamp wordt niet heet waardoor de kans op brandgevaar verkleint.
   •   Je bespaart energie: een led-lamp verbruikt veel minder energie dan een halogeenlamp waardoor je accu op de boot ook minder snel leegloopt.
   •   Levensduur: een led-lamp gaat veel langer mee dan een halogeenlamp waardoor je de lamp maar zelden hoeft te vervangen.
   •   Stootvast: een led-lamp is veel beter bestand tegen schokken en bewegingen en dus ideaal voor op een boot! Er bestaan zelfs waterdichte led-lampen.
   •   Kostenbesparend: ondanks dat een led-lamp duurder is dan een halogeenlamp, bespaart je uiteindelijk veel kosten. Niet alleen omdat de led-lamp minder energie verbruikt, maar ook omdat je deze vrijwel nooit hoeft te vervangen.


   Led-vervangingslampen voor de boot online kopen

   Bij Boottotaal vind je verschillende soorten led-vervangingslampen waaronder led-buislampen, G4-vervangingslampen in allerlei uitvoeringen en E14 en E27 led lampen ter vervanging van ouderwetse gloeilampen. Welke led vervangingslamp je nodig heeft, hangt af van de gewenste voltage, de kleur van het licht, de fitting en of de vervangingslamp dimbaar moet zijn. Bij elke vervangingslamp in onze watersport webshop vind je de eigenschappen van de lamp. Heb je nog vragen over de vervangingslampen? Neem gerust contact met ons op.