Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Antennes

   Marifoon antenne van Boottotaal

   De marifoon is een noodzakelijk hulpmiddel om andere schepen of de kustwacht te waarschuwen wanneer jij in nood zit. Boottotaal heeft de meest complete webshop van en voor watersportliefhebbers. Wij hebben ruim 40.000 watersportartikelen in ons assortiment, waaronder marifonen en marifoon antennes. Met d... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   135 Producten
   NASA 20 METER VERLENGKABEL WIND V2, 3-ADERIG

   Deliverytime

   45,05

     Antennes

     Marifoon antenne van Boottotaal

     De marifoon is een noodzakelijk hulpmiddel om andere schepen of de kustwacht te waarschuwen wanneer jij in nood zit. Boottotaal heeft de meest complete webshop van en voor watersportliefhebbers. Wij hebben ruim 40.000 watersportartikelen in ons assortiment, waaronder marifonen en marifoon antennes. Met de marifoon antennes van Boottotaal kunt u altijd goed communiceren met de buitenwereld. De marifoon antennes zijn gemaakt door verschillende kwaliteitsmerken, zoals Glomex en Metz. Iedere antenne is dus voorzien van hoge kwaliteit. Wij garanderen u dat zij u niet in de steek laten.

     Kenmerken van de marifoon antenne

     De marifoon antennes van Boottotaal zijn gemaakt van stevig materiaal, waardoor ze betrouwbaar en flexibel zijn. Daarnaast beschikken de marifoon antennes over bliksembeveiliging en zijn ze bestand tegen zware weersomstandigheden, zoals harde regen en wind. De boot antennes zijn te bevestigen op verschillende soorten boten, zoals motorboten en zeilboten. Ze zijn eenvoudig te bevestigen, omdat Boottotaal de bevestigingsmaterialen er bij levert. Ook bevatten sommige marifoon antennes over een antennevoet. Deze zijn bestemd voor dekmontage en zijn zowel draai- als kantelbaar. Vindt u het lastig om uw marifoon antenne te monteren? Of wilt u uw marifoon antenne testen? Neem dan eens contact op met onze medewerkers. Zij geven u graag advies en informeren u over de mogelijkheden.

     Marifoon antenne kopen bij Boottotaal

     Bent u op zoek naar een marifoon antenne of andere boot antennes? Boottotaal heeft diverse marifoon antennes te koop. Deze zijn eenvoudig op de website van Boottotaal te bestellen. Plaats de antenne in het winkelmandje, reken veilig af en dan leveren wij deze zo snel mogelijk bij u af. Hebt u een bestelwaarde van meer dan €99,-? Dan verzenden wij de bestelling helemaal gratis. Door ons uitgebreide assortiment met meer dan 40.000 watersportartikelen hebben wij bijna alle producten direct uit voorraad leverbaar. Bent u toch niet helemaal tevreden over uw product? Dan kunt u deze eenvoudig bij ons ruilen of retourneren.

     Vragen?

     Heeft u nog vragen over de marifoon antenne, onze andere producten of over andere zaken? Onze specialistische medewerkers helpen u graag verder. Neem contact met ons op via 04 18 – 51 40 18 of vul ons online contactformulier in. Samen komen we er uit!