Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Dry bags

   Dry bag kopen

   We hoeven een ervaren schipper als u vast niet te vertellen hoe vervelend het kan zijn als waardevolle spullen onbedoeld nat worden. Gelukkig bestaat er al een langere tijd een oplossing tegen problemen als deze: een dry bag! Drybags zorgen ervoor dat al uw waardevolle spullen tijdens uw volgende boottrip hoe dan ook ver ... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   2 Producten

   Dry bags

   Dry bag kopen

   We hoeven een ervaren schipper als u vast niet te vertellen hoe vervelend het kan zijn als waardevolle spullen onbedoeld nat worden. Gelukkig bestaat er al een langere tijd een oplossing tegen problemen als deze: een dry bag! Drybags zorgen ervoor dat al uw waardevolle spullen tijdens uw volgende boottrip hoe dan ook ver wegblijven van het water. Dit zorgt voor een stuk meer rust tijdens uw volgende trip. Waar u uw nieuwe drybags aanschaft? Bij Boottotaal natuurlijk! Boottotaal is dé specialist op het gebied van een waterdichte zak boot en is tevens dé website van en voor watersportliefhebbers. Kortom, dry bag kopen? Dat doet u bij Boottotaal!

   Waarom heeft u dry bag nodig?

   Voor veel mensen is het gebruik van de zogeheten dry bag nog niet helemaal duidelijk of misschien zelfs overbodig. Wanneer we iemand spreken die nog nooit een dry bag heeft gebruikt gedurende een boottrip, zal hier ook niet snel behoefte zijn aan een product als dit, maar als we mensen gaan vragen die onze drybags daadwerkelijk een langere tijd gebruiken, zult u ongetwijfeld te horen krijgen dat dit dé aankoop is die u nodig heeft tijdens uw volgende trip. Niet alleen bieden onze drybags bescherming tegen al het water dat op uw afkomt tijdens uw trip, maar ook neemt onze dry bag geen tot weinig ruimte in beslag. Ideaal toch?

   Een dry bag kopen bij Boottotaal

   De kans is groot dat u inmiddels een kijkje heeft genomen op onze website en dus vast ook heeft gezien dat er veel drybags worden aangeboden. Dit doen we puur en alleen om het feit dat niet iedere klant, dezelfde drybag wil aanschaffen en uiteraard gebruiken. Wij vinden het heel erg belangrijk dat er meer dan voldoende keus is bij dé specialist op het gebied van een waterdichte zak boot. Lees voor uw aankoop de productbeschrijving en -specificaties goed door om misverstanden te voorkomen!

   Koop uw dry bag bij Boottotaal

   Voor het geval het voor u nog niet helemaal duidelijk was: een nieuwe dry bag kopen? Bij Boottotaal bent u aan het juiste adres! Niet alleen is onze waterdichte zak boot voorzien van een ideale prijs-kwaliteitsverhouding, maar ook bieden wij als Boottotaal zijnde de service die u mag verwachten bij een aankoop als deze. Middels onze website, schaft u gemakkelijk uw nieuwe drybags aan. Nadat u daadwerkelijk afgerekend heeft, gaan onze bezorgers aan de slag om uw nieuwe drybag zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen!

   Vragen, opmerkingen of klachten over drybags?

   Heeft u nog vragen over een drybag of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze specialistische medewerkers. Zij helpen u graag met juiste informatie of advies. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 04 18-51 40 18 of via ons online contactformulier. Wij doen er alles aan om u de voordelen van onze prachtige drybags te laten ervaren bij uw volgende boottrip!