Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Brandstofstekkers

   Een brandstofstekker, ook wel brandstof connector of brandstof koppeling genoemd, gebruik je om de buitenboordmotor, brandstofslang en benzinetank met elkaar te verbinden. Bekijk ons assortiment. Neem gerust contact op voor advies!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   8 Producten

   Brandstofstekkers

   Een brandstofstekker, ook wel brandstof connector of brandstof koppeling genoemd, gebruik je om de buitenboordmotor, brandstofslang en benzinetank met elkaar te verbinden. Voor elk merk buitenboordmotor bieden wij een passende brandstof aansluiting, waaronder voor Mercury, Honda, Mariner, Suzuki, Johnson, Evinrude, Yamaha en Selva. De brandstof adapters zijn uit voorraad leverbaar waardoor je ze binnen enkele dagen in huis heeft. 


   Externe tank buitenboordmotor aansluiten

   Om een externe tank aan te sluiten op je buitenboordmotor heb je een aantal brandstofstekkers nodig. Allereerst heb je een m0ale brandstof connector nodig die je aan de buitenboordmotor bevestigt. Vervolgens maakt je een female connector vast aan de brandstofslang om de slang aan de buitenboordmotor vast te maken. Zo creëer je een veilige en stabiele verbinding tussen de buitenboordmotor en de brandstofslang. Ook voor het veilig aansluiten van de brandstofslang aan de tank heeft je brandstofstekkers nodig. De male brandstof connector maakt je vast aan de brandstoftank, de brandstofslang verbindt je vervolgens met een female brandstof adapter aan de tank. 


   Brandstof adapter Mercury, Yamaha, Johnson, Suzuki en meer

   Niet elke brandstofstekker past op elke buitenboordmotor. Je moet er dus goed op letten dat je een brandstofstekker koopt die geschikt is voor je buitenboordmotor. Voordat je de stekker in je winkelmandje stopt, klik je op het merk buitenboordmotor waarvoor je de stekker nodig heeft. Bij Boottotaal verkopen we een brandstof adapter voor Mercury, Yamaha, Johnson, Suzuki en meer buitenboordmotoren. Let er ook op dat je brandstofslang de juiste diameter heeft. 


   Boottotaal: alles voor je buitenboordmotor

   Bij Boottotaal vind je een compleet assortiment buitenboordmotoren en toebehoren, zoals benzinetanks, jerrycans, brandstofslangen en pompballen, buitenboordmotorsloten en brandstofstekkers. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. Verzenden vanaf 99 euro is gratis en ruilen of retourneren is geen probleem. Mis je nog een product? Of heb je nog vragen over de brandstofstekkers? Neem gerust contact met ons op.